*** София. От 10.00 до 17.00 часа с вход свободен

...
*** София. От 10.00 до 17.00 часа с вход свободен
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 11 юни

***
София. От 10.00 до 17.00 часа с вход свободен и многочислени атракции в Националния военноисторически музей ще се организира Ден на бащата, отдаден на специфичната връзка сред таткото и детето.

***
София. От 12.00 часа в Американски лицей - София, Алея „ Флойд Бляк ", Младост 2 ще се организира събитието „ В час с климатичните промени ", на което възпитаници от разнообразни обитаеми места в България ще показват решения на климатични провокации в своите общности.

***
София. От 16.00 часа в Конферентна зала - Хотел „ Света София ", София, улица „ Пиротска " № 18 ще се организира полемика на тематика: „ БЪЛГАРИЯ В ЕВРОЗОНАТА - КОЙ ПЕЧЕЛИ И КОЙ ГУБИ? " с присъединяване на Ханес Хофбауер, Ваня Григорова и доцент доктор Григор Сарийски

***
София. От 15.30 часа, на „ Дондуков " 2 президентът Румен Радев ще организира среща с канцлера на Федерална Република Германия Олаф Шолц, който ще бъде на посещаване у нас.

***
София. От 18.00 часа в РЦСИ „ Топлоцентрала " ще се организира полемика, сценичен пърформанс и литературни четенияс присъединяване на Олга Токарчук.

***
Варна. От 10.00 часа в концертната зала на Военноморски клуб-Варна ще се организира районен стадий от подготовката на Дванадесетото издание на Националния събор на националното творчество в Копривщица ще се организира през месец август 2022г.

***
Варна. От 10:00 до 17:00 часа с вход свободен във Военноморския музей ще се организира Ден на бащата, отдаден на специфичната връзка сред таткото и детето.

***
Варна. От 14.00 часа министърът на външните работи Теодора Гeнчовска и министърът на туризма Христо Проданов алегорично ще открият летен туристически сезон 2022 в курортен комплекс " Златни пясъци ".
За представителите на медиите е планувана конференция, която ще се организира от 15:30 часа в хотел „ Интернационал " - к.к. „ Златни пясъци ".

***
Варна. От 19.00 часа на сцена „ Раковина " в Морската градина на Варна ще се организира концерт във връзка XVII Национален фестивал на етносите " България за всички ".

***
Свищов. От 09:00 до 21:00 часа в Античния град Нове ще се организира възстановка на Римският походен лагер и варварският лагер - отворени за гости.

***
Сливен. От 9.00 до 18.30 часа пред постройката на Община Сливен ще се организира 6 -и фермерски пазар за локални производители от Сливен и района.

***
Стара Загора. От часа 10.00 часа в Античен конгрес „ Августа Траяна " ще стартира V Хоров фестивал, който ще стартира.

***
Стара Загора. От 10.00 часа, започва и следващият безвъзмезден градски тур пред Туристическия информативен център. Участниците в него ще преминат „ От Августа Траяна към Берое - градът сред две столетия ".

***
Стара Загора. От 17.00 часа ще се организира гала по дипломирането на Випуск 2021 на Медицински факултет при Тракийски университет - Стара Загора

***
Шумен. От 9.00 часа, в зала „ Венета Вичева " на община Шумен ще се организира Регионалния стадий на Националния събор за национално творчество в Копривщица.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР