*** София. От 10.00 часа в Гранитна зала в сградата на Министерския

...
***
София.
От 10.00 часа в Гранитна зала в сградата на Министерския
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 31 октомври 2022 г.

***

София.

От 10.00 часа в Гранитна зала в постройката на Министерския съвет, Националният съвет за тристранно съдействие ще организира изключително съвещание.

***

София.

От 10.00 часа на " Дондуков " 2, президентът Румен Радев ще организира съвещания с представители на парламентарната група на " Продължаваме промяната ".

***

София.

От 10.45 часа на в киносалона на ГДНП, ще се организира конференция във връзка началото на Акция „ Зима ". На нея ще участват уредниците от СБА и техните сътрудници от Министерство на вътрешните работи, БЧК, ДАБДП и други.

***

София.

От 11.00 часа в пресклуба на Българска телеграфна агенция, Фондация " Борис Христов " провежда заключителна конференция по план " СПОРТ СРЕЩУ АГРЕСИЯ ". Представяне на Наръчник за учители за предварителна защита на експанзията, предопределен за гратис разпространяване в учебни заведения, юношески центрове и други институции.

***

София.

От 11.00 часа в постройката на Министерството на електронното ръководство, зала " Мраморна-фоайе ", гр. София, ул. Гурко № 6.министърът на електронното ръководство Георги Тодоров ще валидира пощенско-филателно издание, отдадено на десетото юбилейното издание на " Европейския месец на киберсигурността ".

***

София.

От 11.00 часа пред постройката на Столична община представители от фондация " Въздух за здраве " ще връчат писмо на кмета на София - Йорданка Фандъкова.

***

София.

От 12.30 часа на гала на " Дондуков " 2 вицепрезидентът Илияна Йотова ще бъде удостоена с почетното звание на Съюза на националните читалища " Следовник на националните будители "

***

София.

От 15.00 часа в Централния боен клуб президентът Румен Радев ще взе участие в гала по отличаване на младежите, постигнали златно и сребърно равнище в " Международната премия на херцога на Единбург - България "

***

София.

От 18.00 часа в Големия салон на Българска академия на науките, издателство " Захарий Стоянов " ще показа 16 том от събраните съчинения на Николай Хайтов - " Време за разхвърляне на камъни.

***

София.

От 18.00 часа в храм " Св. София " ще бъде открит фестивала на Православната книга за Софийска епархия, в границите на който ще бъдат показани разнообразни издателства и техните книги, отдадени на Православната религия.

***

София.

От 19.30 часа в Sofia Event Center, фондация " За Нашите Деца " ще организира най-голямото си благотворително събитие - Вечер на добродетелите. За 13-и път вечерта ще събере на едно място близо 300 посетители от дипломатическите, културни и бизнес среди, обединени към общата идея в поддръжка на ранното детско развиване. Вечер на добродетелите " Пазители на детството " ще се състои под патронажа на Н.Пр. Роб Диксън, дипломат на Обединеното кралство в България.

***

София.

От 19.00 часа в зала 1 на НДК, се провежда огромен благотворителен концерт в поддръжка на тежко потърпевшите от наводненията карловски села. Редица обичани музиканти от разнообразни стилове се сплотяват и излизат дружно на една сцена за благотворителния концерт " Приятели, помагайте ".

***

Батак.

От 17.00 часа във Фоайе на Исторически музей-Батак и Шарова къща, за XVII поредна година Исторически музей- Батак провежда и организира ДНИ НА КУЛТУРНО-ИСТОРИЧЕСКОТО НАСЛЕДСТВО В ОБЩИНА БАТАК

***

Белослав.

От 10.30 часа в Конферентна зала на Община Белослав - гр. Белослав, ул. " Цар Симеон Велики " № 23, ще се организира конференция във връзка Международният ден на Черно море.

***

Варна.

От 11.00 часа специалисти от БДЧР, Института по Океанология(ИО-БАН), Регионалната ревизия по околна среда и води - Варна и Регионална лаборатория - Варна ще се включат в разчистване от морски боклуци на плаж " Аспарухово ".

***

Варна.

От 17.00 часа в Арт салон на Радио Варна, ще се състои формалното показване на том III на Известията на института, отдаден на насилственото изселване на българите от Източна Тракия, за което са показани респектиращи документи, разбори и мнения от доц.д-р Стоян Райчевски

***

Велико Търново.

От 11.00 часа в ОД на Министерство на вътрешните работи - Велико Търново ще се организира брифинг във връзка акция " Зима ".

***

Велико Търново.

От 13.00 часа на сцената в огромна зала на МДТ " Константин Кисимов " ще се организира конференция във връзка премиерата на комедията " Скакалци " на Ст. Л. Костов.

***

Видин.

От 13.00 часа в залата на 6 ет. в постройката на общинската администрация във Видин, ще се организира конференция с присъединяване на флотилен адмирал проф. д.в.н. Боян Медникаров - шеф на Висшето военноморско учебно заведение.

От 14.00 часа в залата на Общинския съвет ще бъде направена презентация на ВВМУ пред възпитаници от гимназии в Община Видин.

***

Добрич.

От 16.00 часа в Етнографски комплекс " Старият Добрич ", ще бъде открита на галерия " Български везбени претекстове от края на XVIII доникъде на XX век "

***

Кюстендил.

От 11.00 часа в СБА - Кюстендил началникът на бранш " Пътна полиция " - ОДМВР, както и ръководителите на СБА - Кюстендил ще показват задачите и детайлности за акция " Зима ".

***

Плевен.

От 11.00 часа в зала " Амброаз Паре " на Медицински университет - Плевен, ще се организира церемониален научен съвет с гала по награждаване на преподаватели, израснали в академичното си развиване. Това е едно от събитията, с които Медицински университет - Плевен отбелязва 48 години от основаването на висшето учебно заведение.

***

Разград.

От 14.00 часа в постройката на ОДМВР-Разград, западен вход, ще се организира конференция във връзка акция " Зима ". Участие ще вземе изпълняващият длъжността шеф на бранш " Пътна полиция " старши контрольор Неделчо Симеонов.

***

Сливен.

От 09.00 часа в офиса на Общински съвет на Българска социалистическа партия - Сливен на ул. " Димитър Добрович " 1, Деян Дечев, народен представител от листата на коалиция " Българска социалистическа партия за България " ще приема жители. След това ще продължи и в селата Младово от 11ч. и Злати Войвода в 13ч.

***

Стара Загора.

От 14.30 часа в залата на Регионална библиотека " Захарий Княжески " ще се организира научна конференция във връзка 100 години от кончината на блаженопочиналия Старозагорски митрополит Методий. Конференцията е проведена от Старозагорска света митрополия, Община Стара Загора, Богословски факултет при СУ " Св. Климент Охридски " и Фондация " Митрополит Методий Кусев ".

***

Стара Загора.

От 19.00 часа в Оперен спектакъл, ще се организира заключителна танцова Гала на LINKAGE - трети интернационален хореографски конкурс /30 - 31 октомври/ Стара Загора

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР