*** София.От 10.00 часа на пл. Св. Ал. Невски държавният глава

...
***
София.От 10.00 часа на пл. Св. Ал. Невски държавният глава
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 8 декември 2022 г.

***

София.
От 10.00 часа на пл. " Св. Ал. Невски " президентът Румен Радев ще посрещне с публична гала гръцкия си сътрудник Катерина Сакеларопулу.

***
София.
В Народното събрание претендентът за министър-председател Николай Габровски ще търси поддръжка от всички парламентарни групи.

***
София.
От 10.00 часа ръководителят на Столичния общински съвет Георги Георгиев, дружно с ръководителя на здравната комисия доктор Антон Койчев ще посетят 22-о ДКЦ, с цел да ревизират по какъв начин е изпълнено решението за създаване на фотоволтаична система там.

***
София.
От 18.00 до 20.00 часа в Музея на изкуството от интервала на социализма ще бъде открита изложбата " Детето в изкуството на социализма " с вернисаж.

***
София.
От 12 часа в Пресклуба на Българска телеграфна агенция ще се организира конференция на Асоциацията на организациите на българските работодатели, с присъединяване на ръководителите на АИКБ (Васил Велев), БСК (Добри Митрев), БТПП (Цветан Симеонов) и КРИБ (Кирил Домусчиев).

***
София.
16:00 часа показване на книгата на Илиас Фрагакис " Marikes " част от Къща за литература и превод, гостуваща на Софийския интернационален книжовен фестивал.

***
Бургас.
От 10.30 часа в постройката на Областна администрация - Бургас ще се организира изключително присъствено съвещание на локалната асоциация по ВиК.

***
Бургас.

От 17.00 часа в Галерия " Пролет " следва експозиция на картини от художника Милко Божков.

***
Бургас.
От 18.00 часа в Културен център " Морско казино " следва прожекция на кино лентата " Дами канят " във връзка 80-годишнината от рождението на Стефан Данаилов. Входът е свободен.

***
Бургас.
От 19.00 часа в Културен дом НХК ще стартира " Не е за телефон " с Христо Шопов. Комедия от Лиза Шопова и Елин Рахнев.

***
Велико Търново.
Oт 11.30 часа в пресклуба на Българска телеграфна агенция ще се състои конференция на управлението на Читалище " Надежда " по отношение на сполучливото привършване на план, финансиран по стратегия за поддръжка на любителското изкуство.

***
Велико Търново.
От 18.00 часа безвъзмездна прожекция на аудиовизуалния театър " Царевград Търнов - тон и светлина " ще зарадват жителите и гостите на Велико Търново.

***
Велико Търново.
От 14:00 часа в пресклуба на Българска телеграфна агенция ще се състои конференция по отношение на Национална научна конференция, отдадена на 50-годишнината на поета Ивайло Иванов (1972-2016) - ученик на ВТУ и един от най-ярките български поети от края на ХХ и началото на ХХІ век.

***
Габрово.
От 18:00 часа следва откриването на изложбата " Кой е Сава Попов? Отключването на един списък " в зала 8 на Музея на хумора и сатирата. Нейни куратори са Антон Стайков и Свобода Цекова.

***
Разград.
Община Разград е хазаин на обществената акция " Пази детето в интернет ".

***
Свищов.
От 17.30 ч. на пл. " Алеко " (пред постройката на Общината) ще бъде публично пусната коледната декорация на Свищов.

***
Сливен.
От 18.30 ч. ще се състои гала по награждаване на най-хубави спортисти и треньори за 2022 година на Спортно учебно заведение " Димитър Рохов ", зала " Зора ".


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР