София.От 09.30 часа във Френския институт в София ще се

...
София.От 09.30 часа във Френския институт в София ще се
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 28 септември 2022 г.

София.
От 09.30 часа във Френския институт в София ще се организира конференция във връзка Световния ден за безвреден аборт. Събитието е проведено от коалиция от организации, които се застъпват за повсеместен достъп до здравни грижи с фокус половото и репродуктивно здраве. Изпращам ви прикачена и позиция за приемане на национална стратегия за полово и репродуктивно здраве.

София.
От 10.00 часа в Rosslyn Central Park Hotel, бул. " Витоша " 106, ще се организира конференция на тематика " Българските пътища в сянката на войната ". Събитието се организира в границите на план на БОЛД " Изграждане на потенциал на БОЛД в отговор на новите провокации ", който се реализира с финансовата поддръжка на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по Фонд Активни жители България в границите на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство

София.
От 11.00 часа в Пресклуба на Българска телеграфна агенция в София ще се организира брифинг на Коалиция за климата в България.

София.
От 12.00 часа в Пресклуба на Българска телеграфна агенция ще се организира конференция на Сдружението на общинските лечебни заведения в България, което провежда кръгла маса на тематика: " Има ли бъдеще общинското опазване на здравето в България?
София.
От 14.00 часа в Пресклуба на Българска телеграфна агенция ще се организира конференция на тематика: " България - хазаин на Международна конференция на спедиторски организации от Югоизточна Европа. НСБС на 30 години ".

София.
От 18.00 часа в Топлоцентрала ще бъде открита изложбата РЕАЛНО/ПРИВИДНОРЕАЛНО на Юлиян Табаков.

Благоевград.
От 11.00 часа в зала " 22 септември " - Благоевград, ще се организира конференция по план " Интегрирани ограничения за приобщаване и овластяване на ромите в община Благоевград ", който се реализира с финансовата поддръжка на Програма " Местно развиване, понижаване на бедността и усъвършенствано включване на уязвими групи "

Видин.
От 11.00 часа в постройката на съда - ул. " Цар Симеон Велики " № 3 ще се проведат Дни на отворени порти в Административен съд-Видин -

Добрич.
От 19.00 часа в Огледална зала " Нели Божкова ", ще се организира концерт на Йоанна Русева - цигулка и Гийом Венсан - пиано. Концертът е част от плана " Нова музикална сцена " на организация " Елит проджектс мениджмънт ", който се реализира с финансовата поддръжка на Национален фонд " Култура " по Програма за възобновяване и развиване на частни културни организации със съдействието на Община град Добрич

Добрич.
В Окръжен съд - Добрич ще бъде открита галерия " Вълшебна градина " на Ателие " Стела и Дара " при Младежки център - Добрич с началник Стела Славова

Ловеч.
От 11.00 часа в Ловчанско читалище " Наука 1870 година " ще се организира образование за членове на следните СИК в които ще се гласоподава с хартиени бюлетини.

Русе.
От 11.00 часа в Екомузей Аквариум ще се организира конференция, в границите на която ще бъдат показани елементи по отношение на реализирането на утвърден план на Регионален исторически музей - Русе.

Смолян.
От 11.00 часа в зала 247 на Общинската администрация в Смолян ще се организира конференция за показване на план " Рехабилитация и рационализация на системата за външно изкуствено осветяване на гр. Смолян по стратегия " Възобновяема сила, енергийна успеваемост, енергийна сигурност ", финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 - 2021. Програмен оператор на програмата е Министерство на енергетиката.

Сливен.
От 10.00 часа в Пресклуба на Българска телеграфна агенция в постройката на Областна администрация, Минчо Афузов ще даде конференция на тематика: " Участие на Областна администрация Сливен в организационно-техническата подготовка на изборите за 48-мо Народно заседание на 2 октомври 2022 година ".

Стара Загора.
От 10.00 часа в залата на Административната постройка на МТСП - Стара Загора, с адрес: ул. " Стефан Караджа " № 8, етаж 4, ще се организира конференция, на която трите организации към Министъра на труда и обществената политика, ще показват резултатите от активността си за предходния месец, както и други настоящи за момента тематики.

Търговище.
От 17.30 часа на сцената пред Община Търговище, се състои общ концерт на Духовия оркестър, Женски хор " Златна лира " и Професионален фолклорен отбор " Мизия ". Поводът е Световният ден на музиката, който означаваме на 1 октомври.

Шумен.
От 10.00 часа в зала 363 на общината ще бъде показан планът за реорганизация на Хиподрума. В края на 2020 година Министерският съвет гласоподава на последното си съвещание целеви трансфер към община Шумен в размер на 4 млн. лева Беше направен общоприет проект за реорганизация и реновиране на спортния комплекс " Хиподрум - Кабиюк ".

Предизборни събития:

София.
От 9.00 до 16.00 часа ще се организира Демонстрационно пробно гласоподаване с машина на ет. 2 на ДКЦ 25 в ж.к. " Младост 3 ".

София.
От 16.00 до 19.00 часа претенденти за народни представители от " Българска социалистическа партия за България " в 23 МИР ще се срещнат със симпатизанти и жители в Южния парк от страната на ул. " Нишава ".

София.
От 16.00 до 19.00 часа претенденти за народни представители от " Българска социалистическа партия за България " в 23 МИР ще се срещнат със симпатизанти и жители пред " Сити център ".

София.
От 10.00 до 14.00 часа претенденти за народни представители от " Българска социалистическа партия за България " в 24 МИР ще се срещнат със симпатизанти и жители на Лъвов мост от страната на общинската администрация регион " Сердика ".

София.
От 15.00 до 19.00 часа претенденти за народни представители от " Българска социалистическа партия за България " в 24 МИР ще се срещнат със симпатизанти и жители в парк " Възраждане ".

София.
От 16.00 до 19.00 часа претенденти за народни представители от " Българска социалистическа партия за България " в 25 МИР ще се срещнат със симпатизанти и жители на пазара в кв. " Овча купел 1 ".

София.
От 16.00 до 19.00 часа претенденти за народни представители от " Българска социалистическа партия за България " в 25 МИР ще се срещнат със симпатизанти и жители на метростанция " Обеля " от страната на ж.к. " Обеля 2 ".

Видин.
От 13.00 часа в Националния пресклуб на Българска телеграфна агенция във Видин, ще се организира конференция на представители на Политическа партия НФСБ. Ще бъде показана претендент - депутатската листа на партията в МИР - Видин.

Пловдив.
От 10.30 часа в пресклуба на Българска телеграфна агенция ще се организира конференция, на която ще бъдат показани целите на Политическа партия " Русофили за възобновление на отечеството " в района и задачите и дилемите от програмата на партията.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР