*** София. От 09.30 часа в Гранд Хотел Милениум София ще стартира

...
***
София.
От 09.30 часа в Гранд Хотел Милениум София ще стартира
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 3 октомври 2022 г.

***

София.

От 09.30 часа в Гранд Хотел Милениум София ще започва интернационалната конференция " Финансова и капиталова поддръжка за МСП – Sofia International Money Expo “ (SimExpo 2022), която ще показа съответни благоприятни условия за финансиране и вложение от редица институции.

***

София.

От 10.30 часа в Гербовата зала на " Дондуков “ 2 президентът и висш главнокомандващ на Въоръжените сили Румен Радев ще удостои български военнослужещи с висше офицерско звание.

***

София.

От 11.00 часа в постройката на Националния статистически институт на ул. " Панайото Волов “ №2 в София ще се организира конференция, на която ще бъдат оповестени окончателните резултати за броя на популацията на Република България съгласно Преброяването на популацията и жилищния фонд, извършено през 2021 година

***

София.

От 15.00 часа на ул. " Славянска “ № 1, министърът на правораздаването Крум Зарков ще показа пред медиите Проект на Закон за неплатежоспособност на физическите лица.

***

София.

От 15.30 часа президентът Румен Радев ще удостои посланика на Френската република в България Флоранс Робин с медал " Мадарски конник “ първа степен. Държавното отличие е за огромните заслуги на дипломата за укрепването и развиването на българо-френските връзки.

***

Бургас.

От 10.00 часа ще се състои формалното разкриване на академичната 2022/23 година в Бургаския свободен университет. Поканени са: министърът на образованието и науката проф. Сашо Пенов, членовете на Настоятелството на БСУ, кметът господин Димитър Николов, регионалният шеф проф. Мария Нейкова, представители на практиката и други

***

Видин.

От 17.30 часа на пл. " Бдинци " пред постройката на Народно читалище " Цвят 1870 " ще се открие новата образователна и креативна 2022/2023 година в читалището, с публична гала, водосвет и къса музикална стратегия

***

Русе.

От 11.00 часа на територията на област Русе ще се организира тест на техническото положение на Националната система за ранно предизвестие и обявяване на популацията. Учението ще бъде координирано от регионалния шеф Анатоли Станев.

***

Стара Загора.

От 11.00 часа в градовете Стара Загора и Гълъбово, ще се организира подготовка. Националната система се тества два пъти годишно в първия работен ден на месеците април и октомври

***

Стара Загора.

От 11.00 часа в Зала 33 на Регионален исторически музей ще се организира конференция на тематика " Археологически изследвания в местността Мечи бунар - резултати и вероятности ". В срещата ще вземат присъединяване - доцент доктор Христо Попов - шеф на Национален археологически институт с музей при Българска академия на науките, Милена Желева - зам. кмет " Култура, туризъм и юношески действия " и Петър Калчев - шеф на РИМ-Стара Загора.

***

Търговище.

От 17.30 часа в ЦПЛР – Обединен детски комплекс ще се състои тържествено разкриване на образователната 2022/2023 година

***

Шумен.

От 18.00 часа, пред постройката на ДКТ " Васил Друмев “ – Шумен, Център за поддръжка за личностно развиване - Обединен детски комплекс " Анастас Стоянов “ – Шумен, ще открие публично новата образователна 2022/2023 година.

***

Ямбол.

От 10.00 до 20.00 часа на площад " Освобождение “, ще се организира ревю на артикули, създадени на териториите на локалните инициативни групи (МИГ) от цялата страна, прилагащи метода " Водено от общностите локално развиване през програмния интервал 2014-2020 година “ (ВОМР) в Ямбол. Събитието се провежда от Министерството на земеделието в съдействие с общината.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР