*** София.От 09.00 часа в Полиграфия офис център, бул. Цариградско шосе

...
***
София.От 09.00 часа в Полиграфия офис център, бул. Цариградско шосе
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 12 октомври 2022 г.

***

София.
От 09.00 часа в Полиграфия офис център, бул. Цариградско шосе 47А, зала Йоханесбург, ще бъде показани национално изследване по отношение на икономическите настройки измежду пълнолетното население у нас, направено от социологическа организация Тренд, особено за финансов конгрес NEXT DIFI 2022.
***
София.
От 10.00 до 11.00 над 350 служащи и чиновници от Агенция по геодезия, картография и кадастър, членове на САС " Подкрепа ", ще проведат едночасова предупредителна стачка в цялата страна.
***
София.
От 10.00 часа Служебното държавно управление ще организира постоянно съвещание

***
София.
От 11.00 часа в зала " Проф. Марин Дринов " на Българска академия на науките, ще се организира тържествено заседание във връзка 153 години от основаването на Българската академия на науките
***
София.
От 11.00 часа в Централното предверие на НБКМ, ще се организира формалното разкриване на фотодокументална галерия: " Не за завоевания се борим ", отдадена на 110 години от Балканската война (1912 - 1913 г.).
***
София.
От 11.00 часа, в централно предверие на Военномедицинска академия (ВМА) ще се организира обичайното отбелязване на Европейския ден на донорството
***
София.
От 14.30 часа в книжовен клуб " Перото ", НДК, ще се организира среща на общността на Българска хранителна банка под надпис " Подай ръка на храната! Денят на общността ", с която означаваме 10 години от началото на хранителното банкиране на организацията в България.
***
София.
От 15.00 часа в зала " Пресцентър " на Министерството на районното развиване и благоустройствот, вицепремиерът и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев и министърът на районното развиване и благоустройството арх. Иван Шишков ще дадат взаимна конференция на тематика: Проверка на лот 2 и лот 3 на автомагистрала " Тракия " и резултати от инспекцията за съществени и настоящи поправки.
***
София.
От 18.00 часа пред постройката на Столичната община, ще се организира митинг за оставката на кмета Фандъкова
***
Варна.
От 09.30 часа в Зала 1 на ИУ - Варна, ще стартира Националната научна конференция " Правото и бизнесът в актуалното общество " 2022 година
***
Варна.
От 11.00 часа в храм " Св. оракул Илия ", ще бъде отслужен водосвет за здраве във връзка празника на регион " Младост ".
От 19.00 часа в Grand Mall (етаж 2), царете на хумора Тутурутка ще забавляват с " Шоу №1 смях до дупка ".
***
Варна.
От 19.00 часа в Градската художествена изложба, Европейският музикален фестивал Варна 2022 приключва с концерт на набиращата мощ групировка " UnTraditional Trio "
***
Видин.
От 9.30 часа заместник-кметът на Община Видин Борислава Борисова ще приветства участниците в Международната среща " Културните полезности по поречието на Дунав ", част от план DANUrB+ - " Градски бранд Дунав+: Изграждане на районна и локална резистентност посредством валоризация на културното завещание по река Дунав ". Форумът ще се организира в залата на Общински съвет - Видин.
***
Видин.
От 14.00 часа в залата на Общинския съвет ще се организира награждаване на спечелилите в оповестения от Община Видин конкурс " Панаири, панаири... ", на участниците в извършения през миналото лято клуб по изобразяване, както и на спечелилите в Конкурса за рисунка на тематика " Видинският спектакъл ", извършен във връзка 130-годишнината от построяването на постройката на видинския спектакъл.
***
Враца.
От 19.00 часа в камерна зала на ДКТ ще бъде се играе постановката " Хотел сред тоя и оня свят " от Ерик-Еманюел Шмит
***
Добрич.
От 10.00 и 10.40 часа в Детска градина № 23 " Звездица ", ще се организира самодейността
Европейската седмица на програмирането / 8 - 23 октомври 2022
Занимание по занимателно програмиране с пчела-робот Bee-Bot

***
Добрич.
От 13.00 часа в Младежки център - Добрич, Зала 3, ще се организира Неформално образование на тематика " Кариерно насочване " с младежи от ЕГ " Гео Милев " по план BGLD-1.003-001 " Младежки център - Добрич - Вашето през днешния ден ", финансиран от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021 година
***
Добрич.
От 13.00 часа в Младежки център, Зала 6, ще се организира неофициално образование на тематика " Работа в екип " с младежи от Професионална гимназия по туризъм " П. К. Яворов " по план BGLD-1.003-001 " Младежки център - Добрич - Вашето през днешния ден ", финансиран от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021 година
***
Добрич.
От 19.00 часа в Драматичен спектакъл " Йордан Йовков ", ще се играе спектакъла " Капан за уединен мъж " на Драматичен спектакъл " Йордан Йовков "
***
Добрич.
От 18.30 часа в Огледална зала " Нели Божкова " световноизвестният български диригент и композитор ще дирижира нашия оркестър, като в програмата е включено и неговото произведение Български танци.
***
Кюстендил.
От 17.00 часа в читалище " Братство " ще бъде открита галерия на Корейското изобразително изкуство.
***
Кюстендил.
От 18.00 часа в огромната зала на читалище " Братство " ще се състои концерт на мандолинен квинтет " Сезони ".
***
Кюстендил.
От 18.00 часа във фоайето на Общински трагичен спектакъл ще бъде открита изложбата " Християнско изкуство - дребна резба " на Васко Иванов.
***
Кюстендил.
От 19.00 часа в огромната зала на Общински трагичен спектакъл ще се състои концерт-спектакъл на Държавен фолклорен отбор " Филип Кутев ".
***
Сливен.
От 11.00 часа в зала 105, ръководителят Димитър Митев ОбС-Сливен, ще даде конференция по отношение на идната този четвъртък сесия на Общинския съвет.
***
Сливен.
От 11.30 часа във фоайето на общинската зала " Май ", ще бъде открита документалната галерия " Сливенската община - път през годините ". Гости на събитието ще са кметът Стефан Радев и ръководителят на Общинския съвет Димитър Митев.
***
Стара Загора.
От 19.00 часа в Драматичен спектакъл, ще бъде показана постановката Вишнева градина " от А. П. Чехов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР