*** София От 09.00 часа ще се проведе заседание на

...
*** София От 09.00 часа ще се проведе заседание на
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 2 октомври

*** София

От 09.00 часа ще се организира съвещание на Народното събрание.

От 10.00 часа ще се организира съвещание на Министерски съвет.

От 10.00 часа в кабинет 218, ситуиран на втория етаж на Поликлиниката на ВМА, експертите от Клиника по дерматология на Военномедицинска академия (ВМА) провеждат безвъзмездна профилактична акция за доброкачествени и злокачествени формирания.

От 11.00 часа заместник-кметът на София Дончо Барбалов ще посети Четвърта многопрофилна болница за интензивно лекуване.

От 11.30 часа на Моста на влюбените ръководителят на Българска академия на науките акад. Юлиан Ревалски ще открие галерия във връзка отбелязванeто на 150-годишнината на Академията.

От 14.30 часа в зала „ Изток " ще се организира кръгла маса на тематика „ Всеобхватна съгласуваност на миграционния развой ". Предвижда се ръководителят на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред на Народното събрание Пламен Нунев да направи изявление при започване на полемиката.

*** Велико Търново

От 10.00 часа в зала 321 на Ректората на ВТУ „ Св. св. Кирил и Методий " ще стартира лекция от цикъла MASTЕRCLASS WORK 4.0. Ще участват президентът на КНСБ Пламен Димитров, заместникминистърът на образованието и науката Карина Ангелиева и заместник-министърът на труда и обществената политика Зорница Русинова.

*** Враца

От 14.00 часа в ОДМВР ще се организира постоянен месечен брифинг.

*** Габрово

Министърът на защитата Красимир Каракачанов ще участва на събитията от националната осведомителна акция „ Бъди боец ": От 16.00 ч. на площад „ Възраждане " в Габрово ще стартира осведомителна борса за набиране на бойци и матроси. От 18,30 ч. в Дома на културата „ Емануил Манолов " ще стартира концертът на Представителния отбор на Въоръжените сили, представителния духов оркестър на Сухопътните войски и локални креативен колективи.

*** Горна Оряховица./с. Върбица

От 11.30 часа в НЧ „ Градина - Върбица 1894 " ще се състои празнична стратегия, отдадена на Международния ден на възрастните хора.

*** Кюстендил

От 14.00 часа в залата на Областна администрация ще се организира съвещание на регионалната епизоотична комисия.

*** Мездра

От 18:00 часа в залата на Дома на железничаря, Политическа партия АБВ ще открие предизборната си акция.

*** Стара Загора

От 11.00 часа, в зала 2 на общината ще се организира конференция, на която ще бъдат дадени
детайлности за идното „ 16-ти ретро церемониал Стара Загора ".

*** Шумен

От 14.00 часа в зала 2 на Областната администрация, ще се организира съвещание на Областната комисия „ Военни монументи ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР