*** София. От 09.00 часа на пл. Народно събрание, ще се проведе

...
***
София.
От 09.00 часа на пл. Народно събрание, ще се проведе
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 4 ноември 2022 г.

***

София.

От 09.00 часа на пл. Народно заседание, ще се организира митинг " Аларма против хартиените бюлетини " против връщането на хартиеното гласоподаване в изборите. Протестът е разгласен за през днешния ден, когато се планува да бъдат гледани измененията в Изборния кодекс на първо четене в пленарна зала.

***

София.

От 11.00 часа в Централно предверие на Националния исторически музей, ще бъде открита изложбата " Духът на Паисиевата История "

***

София.

От 14.00 часа, в конферентната зала на Дома на Европа (ул. " Георги С. Раковски " № 124), Центърът за информация, народна власт и гражданска интензивност към Американския университет в България (АУБ), с поддръжката на фондация " Америка за България " и Фулбрайт България, провежда интернационален семинар на тематика " Дезинформация: Споделяне на положителни практики и научени уроци в региона на противодействието на дезинформацията и дейностите за осведомително влияние ".

***

София.

От 16.30 часа в аулата на СУ " Кл. Охридски ", Националната присъждаща комисия тържествено ще връчи EuroPsy-сертификатите на първите девет психолози от България, удостоени с европейско самопризнание на тяхното обучение и подготовка по логика на психиката.

На същото събитие заместител ръководителят на Дружеството на психолозите в Република България (ДПРБ) - Стою Недин - ще връчи на компетентност " Психология ", по случай 50-годишнината от основаването ѝ, премията за " Най-добър принос в развиването на психическата процедура в България " за 2022 година

***

Батак.

От 17.00 часа във фоайето на музея в Батак ще се организира Родолюбиво съревнование " Аз обичам Батак "

***

Благоевград.

От 10.30 часа в Университетския център " Бачиново " и онлайн в платформата BigBlueButton ще се организира юбилейната интернационална научна конференция " Физическото образование и спортът в просветителната система ". Научният конгрес се провежда от катедра " Теория и методика на физическото образование " към Факултета по педагогика и е отдаден на 30-годишнината от основаването на компетентност " Физическо образование и спорт ".

***

Варна.

От 9.00 до 16.00 часа е плануван Ден на отворени порти в Технически университет - Варна, който ще показа на кандидат-студентите морските специалности, които университета предлага: " Корабоводене " и " Логистика на водния превоз ", " Корабни машини и механизми ", " Корабостроене и морска техника ", " Електрообзавеждане на кораба ". Желаещите възпитаници ще могат да посетят корабния навигационен тренажорен комплекс, корабния машинен тренажорен комплекс, тренажорния комплекс за битка с бедствия и повреди, лабораториите за електрообзавеждане на кораби и други

***

Варна.

От 13.30 часа във Фондация Карин дом в новата постройка на адрес: бул. " Цар Освободител " 86 А, ще се проведат районни полемики за разискване на данните от отчета " Не/равно детство ", на която Карин дом ще бъде хазаин.

***

Велико Търново

От 11.00 часа в Зала 302 в общината ще се организира конференция на Дирекция " Социални действия и опазване на здравето ". Темата е за привършване на дейностите по план " Патронажна грижа+ ", реализиращ се на територията на общината.

***

Габрово.

От 19.00 часа в зала 3 на Музея на хумора и сатирата в Габрово, следва откриването на изложбата на Георги Ружев D.I.Y. 2.0.

***

Добрич.

От 11.30 часа в Регионална библиотека " Дора Габе ", Сектор " Работа с деца ", ще се организира събитието " С гатанките на Асен Разцветников " - литературно утро във връзка 125-годишнината от рождението на Асен Разцветников

***

Добрич.

От 17.30 до 20.30 часа в Младежки център - Добрич, предверие, ще се състои вечер на настолните игри " Да поддържаме връзка действително, а не виртуално "

***

Плевен.

От 11.00 часа в зала " Амброаз Паре " на Телекомуникационния център, ще се организира тържествена гала по дипломиране Медицински университет - Плевен (МУ-Плевен) ще дипломира Випуск 2022 на Медицински лицей.

***

Пловдив.

От 20.00 часа в Дом на културата " Борис Христов " в Пловдив, ще бъде открит Международни джаз конгреси в страната - Plovdiv Jazz Fest.

***

Русе.

От 10.30 часа в постройката на Дом " Майка и дете ", ще бъде публично открита нова сензорна стая, предопределена за деца със специфични потребности. Оборудването е обезпечено с подаяние от трите Лайънс клуба в Русе

***

Сливен/с. Чокоба.

От 18.00 часа в село Чокоба ще организира обичайния си събор на 4 и 5 ноември. Програмата планува концерт пред читалището.

***

Сливен.

От 10.00 часа в Пресклуба на Българска телеграфна агенция в Сливен ще се състои показване на плана " Да творим с багри от природата " на Фондация " Крайница ", финансиран от Национален фонд " Култура " с координатор Емилия Дескова.

***

Сливен.

От 10.30 часа, на " Дамарски мост " / на необятния сектор до реката на бул. " Ст.Караджа " / в град Сливен, началникът на бранш " Пътна полиция " гл.инспектор Илиян Николов ще даде брифинг по отношение на началото на обичайна акция " Зима ".

***

Стара Загора.

От 10.00 часа в НЧ " Родина 1860 " ще бъде откриването на Национален уъркшоп на младежките аматьорски театри " При отворени порти ", на който Стара Загора ще бъде хазаин от 4 до 6 ноември. Всички събития в уъркшопа са с вход свободен за аудитория.

***

Стара Загора.

От 17.00 часа в Република България " Захарий Княжески " ще се организира събитието " Нарисувай ми Корея! Поглед към обичайна просвета ". С присъединяване на отбор по самулнори " Со Йънг ", студенти и преподаватели при Тракийски университет. Организатори са Институт " Седжонг " - София, Тракийски университет, Република България " Захарий Княжески ". Вход свободен.

***

Стара Загора.

От 19.00 часа в Културен център " Стара Загора " ше се състои " Среща на поколенията " - концерт на Надя Тончева и ученици от НУМСИ " Христина Морфова " - Стара Загора.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР