София. Колкото повече се запознавам с отговорностите ви, толкова повече

...
София. Колкото повече се запознавам с отговорностите ви, толкова повече
Коментари Харесай

Министър Валентин Радев пред служителите на СДВР: Благодаря ви за усилията, които полагате ежедневно

София. Колкото повече се срещам с отговорностите ви, толкоз повече разбирам какъв брой значима и напрегната е вашата работа, означи пред чиновниците на Столична дирекция на вътрешните работи вътрешният министър Валентин Радев. Той им благодари сърдечно за напъните, които поставят всекидневно в опазването на публичния ред на столицата и на сигурността на жителите. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи . Министър Радев, дружно с основния секретар на Министерство на вътрешните работи, се срещна със състава на Столична дирекция на вътрешните работи, ден преди празника на Министерство на вътрешните работи, с цел да награди отличилите се през миналата година и да им засвидетелства внимание за неуморния труд.
Гордея се, че съм служил с вас, съобщи основен комисар Младен Маринов. Във всички борби, които сме водили дружно сме потвърдили, че нямаме „ задна “. Колкото и клиширано да звучи, да си служител на реда, да си чиновник на Министерство на вътрешните работи през днешния ден, е предопределение, добави още основният секретар на Министерство на вътрешните работи с пожеланието да пазят себе си и достойнството на пагона. Бъдете уверени и задоволени от работата си, пожела на сътрудниците си и заместник-директорът на Столична дирекция на вътрешните работи Антон Златанов.
На публична гала в постройката на Столичната дирекция на вътрешните работи вътрешният министър, основният секретар на Министерство на вътрешните работи и заместник-директорът на Столична дирекция на вътрешните работи наградиха отличилите се през миналата година чиновници на дирекцията по отношение на идния празник на Министерство на вътрешните работи.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР