София. Изложбата 140 години МВР и 25 години Международна полицейска

...
София. Изложбата 140 години МВР и 25 години Международна полицейска
Коментари Харесай

София: Изложбата „140 години МВР и 25 години Международна полицейска асоциация – Секция България“ ще бъде представена в Музея на МВР

София. Изложбата „ 140 години Министерство на вътрешните работи и 25 години Международна полицейска асоциация – Секция България “ ще бъде показана от 11.00 часа в Музея на Министерство на вътрешните работи на ул. „ Лавеле “ №30. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи . В рамките на експозицията „ 140 години Министерство на вътрешните работи и 25 години Международна полицейска асоциация – Секция България “ ще бъдат показани униформи, снимков и документален.
материал, хладно и огнестрелно оръжие, движимости, наградна система и плакети, свързани с историята на Министерството на вътрешните работи и Международната полицейска асоциация.
По време на откриването на изложбата ще бъдат валидирани пощенски филателни издания на тематика „ 140 години от основаването на Министерство на вътрешните работи “ - пощенска марка в блок – 25 години от учредяването на българската секция на Международната полицейска асоциация.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР