София Христова с кон Дублин от ККС Еклипс завоюва златен

...
София Христова с кон Дублин от ККС Еклипс завоюва златен
Коментари Харесай

София Христова с кон Дублин от ККС Еклипс е държавен шампион по обездка в клас Л

София Христова с кон Дублин от ККС " Еклипс " завоюва златен орден с резултат от 70.443% от третия ден на държавния шампионат по обездка в клас Л. Сребърното отличие е за Лидия Василева с Мароко от ККС " Проф. Рангел Караиванов ".

В категория група Б, след трите спортни дни държавен първенец за 2023 година е Марин Димитров с кон Дрейк от СККС " Варна ", на второ място се класира Жана Михова с Фелини от СКККС " Тракенен ", а на трето приключи Анна Ангелова с кон Еди Кийп Куул от ККС " Калоян 92 ".

При дилетантите държавни първенци за 2023 година станаха Лора Велинова и кон Ландщрих от ККС " Кан Аспарух ". Те бяха любимци и през двата дни на надпреварата в категорията. Сребърен орден за тандема Катерина Димитрова и Алегра от ККС " Калоян 92 ", с бронзов орден приключиха Мила Иванова и Кронос от ККС " Буцефал Ендюранс ".

В категория " Млади коне " държавен първенец при 6-годишните коне стана Йоана Тодорова със Конфуций, сребро завоюва София Петрова с кобила Фенна - и давата тандема са от ККС " Калоян 92 ".

При 5 годишните коне първото място е за Анна Ангелова с Норби от ККС " Калоян92 ". Те завоюваха златния орден с резултат от 72.200% от вторият ден на финала, второ място зае Йоана Тодорова с кобила Лейди Балерина, също представител на великотърновския клуб, бронзовият орден отиде при Биляна Такева с кон Фактор от ККС " Еклипс ".

В държавния шампионат по обездка участваха общо 51 коня от 11 клуба от цяла България. На надпреварата съдии бяха и двама представители на Гърция - Ефи Компетсо и Стилянос Стравролакис, от страна на България рефери бяха Христо Георгиев и Веселина Соколова.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР