София, градът на Божията премъдрост, изпраща своето силно послание в

...
София, градът на Божията премъдрост, изпраща своето силно послание в
Коментари Харесай

Йорданка Фандъкова: София, град на Божията премъдрост, изпраща своето силно послание към евреите по света и в Израел

София, градът на Божията премъдрост, изпраща своето мощно обръщение в поддръжка на евреите по света и Израел. Това сподели кметът на София Йорданка Фандъкова в речта си към еврейската общественост на общата молитва за мир в централната Софийска синагога, проведена от Организацията на евреите в България „ Шалом “ с ръководител проф. Александър Оскар.

Тя добави, че възприятията, които изпитваме всички са болежка и яд. „ Болка за починалите – мъже, дами, деца, възрастни хора, бебета и яд против нечовешките ужасяващи дейности на терористите. И молитва за мир и правдивост “.

Кметът на София е безапелационна, че това нахлуване е нещо, с което цивилизованият свят няма и не трябва да се помирява. „ Израел и еврейският народ имат свещено право да се защитят и да създадат нужното чудовищното дело в никакъв случай да не се повтаря “.

„ Ние сме потвърдили неведнъж през вековете, че религии и етноси могат и би трябвало да съжителстват спокойно и в естетика. И че силите, които желаят разрушението, би трябвало да бъдат победени. Ценностите на човечността и положителното ни сплотяват да издигнем глас в отбрана на Израел, неговия народ и мира на земята. В поддръжка на положителното, мира и цивилизацията “, добави още Фандъкова.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР