София. ГДБОП и Окръжна прокуратура-Благоевград са участвали в разкриване на

...
София. ГДБОП и Окръжна прокуратура-Благоевград са участвали в разкриване на
Коментари Харесай

ГДБОП и Окръжна прокуратура-Благоевград са участвали в разкриване на мащабна трансевропейска измама с платена телевизия - IPTV

София. ГДБОП и Окръжна прокуратура-Благоевград са взели участие в откриване на огромна трансевропейска машинация с платена телевизия - IPTV. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи .
Проведеният в доста страни ден на акция, съгласуван от Евроджъст в Хага, е довел до разбиването на интернационална незаконна мрежа, извършваща всеобщи измами с платена телевизия, което демонстрира, че проведената престъпност уголемява своите противозаконни дейности в посока огромни нарушавания на аудиовизуалното авторско право. Действията, подхванати в този неповторим за Европейския съюз проблем, са резултат от сложни следствия, извършени от прокурори от Неапол и Рим, с поддръжката на правосъдни и полицейски органи от България, Германия, Гърция, Франция и Нидерландия, както и Евроджъст. Щетите, породени от незаконната формация, възлизат почти на 6.5 милиона евро, като заплашват съществуването на доста законни снабдители на платена телевизия на пазара. Преустановена е дейността на повече от 200 сървъра в Германия, Франция и Нидерландия, а над 150 PayPal акаунта на нарушителите са блокирани. Звеното за правосъдно съдействие на Европейския съюз, Евроюст, е основало своя стотен координационен център, считано от основаването на първия център през 2011 година, имащ за цел даване на поддръжка на място на националните органи за бързото преустановяване на противозаконните дейности. Днешната едновременна интервенция е довела до спиране на сигнала за феновете на противозаконната платена телевизия в Европа, които са се възползвали от абонамент надалеч под пазарната стойност.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР