София. България е известна дестинация не само с морския и

...
София. България е известна дестинация не само с морския и
Коментари Харесай

Албена Методиева, Министерство на туризма: България е известна дестинация не само с морския и зимен туризъм, стараем се да я представим като страна на здравето

София. България е известна дестинация освен с морския и зимен туризъм, стараем се да я представим като страна на здравето. Това сподели Албена Методиева, шеф на дирекция „ Маркетинг, реклама, информация в туризма “ към Министерството на туризма по време на кръгла маса на Българо-руската комерсиално промишлена палата, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ . „ България е желана дестинация за огромна част от съветските жители. За интервала от 2017-2018 година те са близо 512 хиляди Русия продължава да е един от най-важните пазари за българския туризъм и Министерството на туризма поставя поредни старания за реализиране на най-хубавите условия за превозване на време за отдих на съветските жители у нас “, изясни тя. „ България е известна освен с морския и зимен туризъм, стараем се да представяме България, като страна на здравето. Разширяваме опциите за съветския консуматор със здравни артикули, пакети за подсилване на здравето и лекуване в българските балнео и спа комплекси “, съобщи Методиева. Според нея тези благоприятни условия могат да бъдат употребявани освен през летните интервали, а целогодишно. „ Българската страна поставя поредни старания, с цел да може да посреща от ден на ден съветски туристи. Министерството на туризма осъзнава ролята на съветските гости за развиването на туризма “, уточни тя.
„ От 1 февруари 2019 година заявки за издаване на български визи могат да се подават в 59 града в Руската федерация. Постигнати са понижения на цените от 19 на 14 евро “, сподели още тя. По думите и от ден на ден се ускорява и пътуванията на нашите съграждани във Федерация Русия.
Даяна ДЮЛГЕРОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР