*** София. 09.00 часа започва дейността на Народното събрание. *** София.

...
***
София. 09.00 часа започва дейността на Народното събрание. *** София.
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 22 декември 2022 г.

***

София.

09.00 часа стартира активността на Народното събрание.

***

София.

От 15.00 часа в Гранитна зала в постройката на Министерския съвет Националният съвет за тристранно съдействие ще организира съвещание.

***

София.

От 14:00 часа министърът на районното развиване и благоустройството арх. Иван Шишков ще открие Годишното осведомително събитие на Оперативна стратегия “Региони в напредък " 2014-2020 година

***

София.

От 12:00 часа в зала " Моцарт “ на Гранд хотел " Милениум “ Министерството на труда и обществената политика ще връчи за втора поредна година награди за корпоративна обществена отговорност.

***

София.

От 10:00 ч. на публична гала в Министерството на нововъведенията и растежа ще стартира партньорството сред Министерството и Европейския капиталов фонд, част от Групата на Европейската капиталова банка. (на ул. " Княз Александър I “ 12).

***

София.

От 9.00 часа шефът на АГ " Шейново “ лекар Румен Велев ще даде брифинг.

***

София.

От 10:00 часа ще бъдат положени венци пред Паметника на починалите при осъществяване на служебния им дълг служители на реда в градинката при църквата " Св. Седмочисленици “.

***

София.

От 15:00 часа ще се състои брифинг в Групово дело " Национална полиция " по отношение на идните празнични и почивни дни.

***

Бургас.

От 10.00 часа в НЧ " Пробуда 1929 “, село Равнец коледен концерт и благотворителен базар.

***

Бургас.

От 10.30 часа в заседателна зала на Община Бургас ще стартира първична конференция по план " Бургас - трогателен и артистичен, усъвършенстван достъп до просвета и изкуство като катализатор за локално обществено и икономическо развиване “, финансиран по Програма PA14 " Културно предприемачество, завещание и съдействие “ на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021 година

***

Бургас.

От 11.00 часа в огромната заседателна зала в Областна администрация Бургас регионалният шеф проф. Мария Нейкова ще даде заключителна конференция.

***

Бургас.

От 19.00 часа в Държавна опера Бургас ще стартира коледен концерт.

***

Велико Търново.

От 9:00 часа в огромната зала на Община Велико Търново стартира последното за годината съвещание на Общински съвет – Велико Търново.

***

Велико Търново.

От 11:00 часа в Ритуална зала на Община Велико Търново ще се организира церемонията " Спортист на годината “.

***

Видин.

От 9:30 ч. представители на общинското управление ще посетят благотворителния базар, проведен във фоайето на Средно учебно заведение " Цар Симеон Велики ".

***

Дупница.

От 11.00 часа в постройката на Общината ще бъдат връчени стипендиите на даровитите деца в последната за тази година акция за стимулиране на младежи.

***

Дупница.

От 14.30 часа в спортната зала на града ще бъдат връчени премиите " Спортист на Дупница “ за 2022 година.

***

Кюстендил.

От 12.00 часа в състезателен комплекс " Осогово “ ще се организира церемонията " Спортист на годината “.

***

Кюстендил.

От 17.30 часа в Художествена изложба " Владимир Димитров – Майстора “ ще бъде открита годишната галерия на кюстендилските художници.

***

Пловдив.

От 18:00 часа девически хор " Евмолпея “ - Пловдив ще организира обичайния си годишен независим концерт – театър. Концертът е част от събитията на десетото юбилейно издание на празниците " Светлина и вяра в Стария град “, проведени от Общински институт " Старинен Пловдив “.

***

Стара Загора.

От 10.00 часа в Митрополитския дом Негово Високопреосвещенство Старозагорският митрополит Киприан ще организира обичайна си среща с публицисти в навечерието на Рождество Христово.

***

Смолян.

От 11:30 в ОУ " Стою Шишков “ – гр. Смолян – Подготвяне, окомплектоване и изпращане на празнична софра и картички, готови от учениците на ОУ " Стою Шишков “ - Смолян за възрастните хора в с. Фатово;

***

Смолян.

От 18:00 ч. в Залата на НУФИ – с. Широка лъка – Коледен концерт.

***

Смолян.

От 18:00 ч. в Зала " 100 гайди “ в НЧ " Орфееви гори “ – гр. Смолян – Официален старт на план " Кино в Родопите – проекции и просветителни събития “ на Фондация РИФЕ – прожекция на кино лентата " Недалеч от парадайса “ и среща-разговор с креативния екип, както и прожекция на кино лентата " Можеш ли да убиваш “.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР