*** София. 09.00 часа Пленарно заседание на НС. *** София. От 16.00 часа

...
***
София.
09.00 часа Пленарно заседание на НС.
*** София. От 16.00 часа
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 16 декември 2022 г.

***

София.

09.00 часа Пленарно съвещание на Народно събрание.

***
София.
От 16.00 часа краткотрайна комисия за разглеждане на въпросите с дефицита и високите цени на дървата за огрев за отоплителен сезон 2022-2023 и за правене на оферти за справяне с тези проблеми.

***
София.
От 11.00 часа президентът Румен Радев ще удостои посланика на Република Гърция у нас Димитриос Хронопулос с медал " Мадарски конник " първа степен.

***
София.
От 13.00 часа КНСБ и КТ " Подкрепа " провеждат полемика " Всички срещу минус 40% в този момент " във връзка със залегналото в Националния проект за възобновяване и резистентност условие за понижаване на въглеродните излъчвания с 40% до 2026 година по отношение на 2019 година

***
София.
От 13:00 до 17:00 в конферентна Зала " Сердика ", хотел " Централ " (бул. " Христо Ботев " 52) ще се организира конференция " Пост-ковид, войни, стопанска система, климат - провокации и отблясъци върху психологичното здраве в България и Европа ", проведена от Сдружение за прогресивна и отворена връзка " СПОК ".

***
Бургас.
От 13.30 часа в Дом на писателя, на ул. " Вола " №1, ще бъдат показани плановете за игрални филми, които са подали поръчка за съфинансиране от Община Бургас. Свои филми като продуценти, сценаристи или режисьори ще показват Александър Алексиев, Севда Шишманова и Петър Марчев.

***
Бургас.
От 18.00 часа в Културен дом НХК ще бъде открита художествена галерия с произведения на турски студенти от Marmara University, Pendik Abdülkadir Meragi University и Fine Arts High School - Истанбул

***
Бургас.
От 18.00 до 19.00 часа на площад " Тройката " ще стартира концерт на Бургаския духов оркестър.

***
Велико Търново.
От 10:00 часа в Конферентната зала на Областен информативен център (ОИЦ) - Велико Търново ще бъдат показани резултатите от активността на ОИЦ - Велико Търново през миналата 2022 година.

***
Велико Търново.
От 12:00 часа в Изложбени зали " Рафаел Михайлов " ще се организира конференция по отношение на първия стадий от плана " Творчески пространства ".

***
Китен.
От 10.00 часа в салона на НЧ " Свобода " ще се организира работилница за дребни сръчковци.

***
Кюстендил.
От 9.00 часа в храм " Свети Мина " със Заупокойна света Литургия, панихида и трисагий ще бъде почетена паметта на блаженнопочиналия български митрополит Синесий Скопски.

***
Кюстендил.
От 18.00 часа във Възрожденското учебно заведение ще се състои концертът " С музика за Коледа ".

***
Поморие.
От 16.00 часа в " Омара Арт Клуб " ще стартира тридневен коледен базар с идея в помощ на хората с онкологични болести.

***
Смолян.
От 16:30 ч. в Регионална библиотека " Николай Вранчев " - гр. Смолян ще се организира награждаване на най-активните читатели за 2022 година на библиотеката.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР