Софи Маринова смени версията за счупената си ръка и призна

...
Софи Маринова смени версията за счупената си ръка и призна
Коментари Харесай

Софи Маринова призна за счупената ръка

Софи Маринова смени версията за счупената си ръка и призна лъжата за снимането на клип на Капките, написа Хотнюз.

Припомняме, че певицата се озова в " Пирогов " и бе гипсирана ден след абитуриентския бал на единствения си наследник Лоренцо. Говорителят ѝ заяви, че тя пребила при снимането на клип за „ Като две капки вода “. Hotnews.bg разкри, че такова видео изобщо не правено, а в този момент пред „ България през днешния ден “ тя самата даде да се разбере, че представителят ѝ е излъгал. По-страшното е обаче, че Маринова продължава да живее в смут от нови побои от страна на приятеля си Гринго, който въпреки всичко се оказа провинен за потрошената ръка.

„ Бяхме се събрали в хола. Бях забила в телефона. А Гринго бързаше. Няколко пъти ме попита нещо, но не го отразих. Гринго потегли към мен. От уплах, че ще ме удари, самозащитно подскочих. Подхлъзнах се и си ударих ръката в мивката. Това е истината ", разкри Маринова.

Думите ѝ ясно демонстрират, че певицата живее в непрекъснат боязън от ново принуждение и класическа жертва на домакински тормоз. След като се опасява, че не отговаряйки на въпрос на Гринго, може да си изпроси багра, очевидно експанзията в дома ѝ е всекидневие.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР