Софи Маринова сгоди сина си със свой хит. Първият танц

...
Софи Маринова сгоди сина си със свой хит. Първият танц
Коментари Харесай

Свекърва мечта: Софка изпя свой голям хит за първия танц на Лоренцо и Мария

Софи Маринова сгоди сина си със собствен шлагер. Първият танц на Лоренцо и Мария е бил на " Стари рани “. Лично свекървата я изпълнила онлайн на младите.

Червено

Бъдещата снаха на Софи Маринова сменя няколко тоалета на годежа в Етрополе. Първоначално е с доста ефектна алена рокля с пера. С нея и танцува първия си годежен танц с Лоренцо на " Стари рани “.

След това обаче се преоблича и се вихри на купона с гръмък тоалет в черно и златисто. Самият Лоренцо е с изтънчен костюм с блестящи детайли в черно и алена папийонка, която по едно време маха, написа " Телеграф ".

Златно

Самата Софи Маринова съблюдава обещанието си да изненада всички с тоалета. След като цялата предходна седмица се показваше по обществените мрежи с разнообразни рокли, в този момент избра такава в златисто, кремаво и черно, като заложи на по този начин стилните сега ориенталски детайли.

Годежарите първо се събират в фамилния дом на Софка в Етрополе, а по-късно отиват да желаят момичето от къщата на баба й, която е насреща. После начело спретват софри с хапки и пиянство, където се събират двете роди. Там Софи Маринова за пръв път пее на младите.

Тя си носи своя златен микрофон. После го прави и в ресторанта, като сяда на отрупаната с вкусни неща и маркови напитки маса и споделя, че ще попее обичаните си песни. Маринова бе се заканила да не пее много-много, само че няма по какъв начин – синът един път се сгодява, и изнася цялостен рецитал за знамение и приказ. Софка се похвали с пръстен и часовник на първокласна марка коли.

Звезди от родния шоубизнес почетоха събитието, Преслава персонално се изяви и с песни. Тя си бе поставила и специфична препаска за кючеци.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР