Софи Маринова е почти разорена. Певицата няма заделена на страна

...
Софи Маринова е почти разорена. Певицата няма заделена на страна
Коментари Харесай

Софка разорена заради Гринго

Софи Маринова е съвсем разорена. Певицата няма заделена на страна нито стотинка, а всичко, което изкарва с мощния си глас, профуква за негативно време.

Ромската перла е затънала в задължения и присъединяване й в „ Като две капки вода” краткотрайно ще усъвършенства финансовото й състояние. „ Знаеш ни, душа, ние, ромите сме по този начин – харчим всичко, след това се озъбваме, но Бог е милосърден и отново ни прати пара”, изяснява в присъщия си жанр простодушната Софка, писа „ Уикенд “.

За 3 години, откогато са дружно с Григно, Маринова е прахосала към 500 000 лева за следващата си огромна обич. Напоследък Софи нямала кой знае какви музикални задължения, по тази причина с удоволствие приела да взе участие в новия сезон на имитаторското шоу. Певицата съумяла да се спазари за хонорар от 30 000 лева, с който щяла да заплати част от харчовете си.

Откакто станала по-популярна и се позамогнала, Софи пръскала пачки за щяло и не щяло и типично по цигански обичала да показва висок стандарт на живот. След като младият й ухажор Гринго се нанесъл в жилището й в столицата, тя почнала да го устоя, да пръска пари за марковите му облекла, заведения за хранене и екзотични екскурзии. Голямо перо в бюджета й бил и синът й Лоренцо. Тийнейджърът към този момент ходел по гаджета и непрекъснато я врънкал за пари.

В края на предходната година Софи се изръсила с тлъста сума и за юрист на Гринго.

Според осведомени, певицата не си седи мирна на задника, а към този момент има нова сърдечна тръпка. Тя обаче продължавала да оказва помощ на Гринго и всяка седмица към пандиза хвърчели обемисти пратки.

Източник: hotArena
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР