Софи Маринова е имала изключително бедно детство, узна HotArena.Ромската перла

...
Софи Маринова е имала изключително бедно детство, узна HotArena.Ромската перла
Коментари Харесай

Софи Маринова живяла в пансион

Софи Маринова е имала извънредно оскъдно детство, разбра HotArena.

Ромската перла е най-малкото дете на родителите си и е единствената им щерка. Софка има общо четирима братя, а фантазията на баща й е в къщата най-накрая да пристигна момиче. Затова с жена му не стопират с опитите за дъщеря, до момента в който на бял свят не се появява певицата. Софи е родена в София и е кръстена на столицата. Многочленното семейство обаче живее в Етрополе. Прехраната на пет деца е сложна за родителите, които едвам смогват да ги отгледат. В града описват, че първоначално Маринови населяват бунгало. А когато поотрасва малко, Софи е пратена в интернат в село Брусен.

Там учи до осми клас, като се прибира вкъщи единствено за почивните дни. " Всяка сряда ни водеха на кино вечер в пансиона, само че трябваше да си платиш 30 стотинки вход ", споделя Софка. Само че фамилията няма никакви средства и не дава джобни нс момичето. Затова тя почнала да върви при бабите и дядовците в селото и да им оказва помощ в селската работа - да им обръща градините. За компенсация й дават или по някоя круша или стотинки. Така от къща на къща Софи събирала задоволително стотинки за билет. 

Още в пансиона тя демонстрира гласовите си качества. След като се завръща да живее в Етрополе, из града се разчува, че има необикновен глас. В десети клас е, когато в дома им идва оркестър да я желае за певица. Таткото Марин бурно изригва - единствената му щерка би трябвало да приключи образованието си. Майка й обаче я поддържа и съумява да убеди и мъжа си. 

Родителите й освен я поддържат в музиката, само че и в никакъв случай не се месят в персоналния й живот. Като тийнейджърка я харесал ром от състоятелен жанр и отипъл да желае ръката й. Таткото Марин обаче декларирал, че в неговата къща всеки самичък взема решение за кого да се омъжи, написа Галерия. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР