Геолого-географският факултет /ГГФ/ добавя още три нови магистърски програми към

...
Геолого-географският факултет /ГГФ/ добавя още три нови магистърски програми към
Коментари Харесай

Три нови програми в геолого-географския факултет на СУ в Бургас от тази година

Геолого-географският факултет /ГГФ/ прибавя още три нови магистърски стратегии към опциите за образование в бургаския филиал на Софийския университет „ Св. Климент Охридски “. Те са в професионално направление 4.4 „ Науки за земята “ и имат за цел подготовка на експерти за справяне с проблемите, провокирани от промените на климата и измененията на водните запаси. С това стратегиите на ГГФ в изнесана форма на образование, от които бургаските студенти могат да избират, стават осем .

„ Изменение на климата и ръководство на водите “
„ Управление на естествената среда и рискови процеси “
„ Геоморфология “
Регионално развиване
Развитие и ръководство на селските региони
Регионална сигурност
Управление на човешките запаси
Приложна геоинформатика

Всички магистърски стратегии са в задочна форма и се оферират за „ експерти “ и „ неспециалисти “. Кандидатстването стартира през втората половина на месец август. Допълнителна информация за стратегиите, периодите за кандидатсване може да бъде получена на и на място в офиса на СУ, ситуиран в Културен дом НХК, всеки работен ден от 09:00 до 17:00 часа .

СУ „ Св. Климент Охридски “ и неговия Геолого-Географския факултет е единственото висше учебно заведение , което е подготвяло и приготвя магистри по геоморфология. В последните години геоморфоложките проучвания са част от комплексните разбори на средата (заедно с климатоложките и хидроложки изследвания) по отношение на устойчивото развиване на дадени райони .

За повече ред и непорочност в Бургас: Предлагат по-строг надзор и наказания за нарушителите

 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР