Съобщенията, които някои потребители получиха за вчерашното земетресение в района

...
Съобщенията, които някои потребители получиха за вчерашното земетресение в района
Коментари Харесай

Кой изпрати предупредителните съобщения за вчерашното земетресение у нас?

Съобщенията, които някои консуматори получиха за вчерашното земетресение в региона на Пловдив и Асеновград, не са били от системата „ BG Alert “ . Това съобщи пред „ БНР “ шефът на „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ Александър Джартов.

Той подсети, че нейното предопределение да известява в случаите, в които имаме предварителна информация, че следва да се случат избрани с ъбития или феномени . Поради тази причина няма по какъв начин за земетресенията да бъде съобщавано преди те да се случат, тъй като не могат да бъдат планувани

В същото време част от хората получиха известия на своите мобилни телефони , в които с малко известие бе оповестено, че земетресението е било записано в 20:24 часа и в региона е усетен мощен трус. Той е било изпратено от „ Гугъл “ и е било получено най-много от потребителите, които употребяват операционна система „ Android “. 

Те се развили функционалност, която разрешава, когато на голям брой устройства бъде засечено придвижване или осцилация на база на съответните логаритми, да бъдат известени, че в действителност се случва земетресение. 

Важно за всеки пенсионер: Как дефицитът в системата визира всички пенсии?

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР