Собствениците на над 300 луксозни автомобила се проверят в момента

...
Собствениците на над 300 луксозни автомобила се проверят в момента
Коментари Харесай

НАП-Варна проверява собствениците на над 300 луксозни автомобила се в момента

Собствениците на над 300 първокласни автомобила се ревизират сега от НАП-Варна. Данъчните наблюдават дали приходите им разрешават закупуването на скъпите коли. Това заяви в морската столица вицепремиерът Валери Симеонов, който добави, че чака с неспокойствие резултатите от инспекциите.

Оборотите на комерсиалните обекти по Северното Черноморие са се нараснали с 34 млн. лева по отношение на миналогодишния летен сезон. С 8 % са се нараснали данъчните приходи, като единствено от Данък добавена стойност растежът е 19 млн. лева Данните бяха оповестени от Симеонов след съвещанието на Областния координационен център по туризъм.

Сериозен спад на нарушаванията и закононарушенията по време на летния сезон демонстрират данните на Министерство на вътрешните работи. Грабежи са намалели с към 20 %, а записаните кражбите са със 100 по-малко.

Същевременно разкриваемостта се е нараснала с близо 50 %. Полицията е конфискувала подправени артикули на стойност 1 млн. лева „ Шумовото замърсяване в курортите край Варна е лимитирано. На „ Златни пясъци ” нямаше съществени нарушавания и подобен тътнеж като през предходните лета ”, разяснява Симеонов.

С 24 млн. лева са се нараснали приходите от осигуровки. Най-честите нарушавания от страна на работодателите са неналичието на графици за чиновниците им. Причината за това била неналичието на работна ръка.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР