Собствениците на Интер от семейство Жан са отправили краен срок

...
Собствениците на Интер от семейство Жан са отправили краен срок
Коментари Харесай

Собствениците на Интер не изключват продажба на клуба

Собствениците на Интер от семейство Жан са отправили краен период на банка Ротшилд за намирането на нови миноритарни акционери, само че не е изключена и опцията за продажба на клуба.

Според „ Кориере дело Спорт “, притежателите желаят да намерят заместници на Lion Rock, който се отдръпна от финансирането на „ нерадзурите “, само че не е изключено и да продадат Интер.

В предишното Масимо Морати и Ерик Тохир също търсеха сътрудници, които да оказват помощ финансово на италианския гранд, само че в последна сметка продадоха мажоритарния дял на клуба.

Сегашните притежатели на Интер са съобщили на борда на шефовете, че се стремят да рефинансират съществуващия дълг и че планът, почнал през 2016 година, не е изложен на риск. Семейство Жан е уведомило клубното управление, че няма да се притеглят нови играчи, в случай че не се стигне до продажбата на футболисти.

„ Нерадзурите “ към този момент изпратиха чартърен Раджа Наинголан в Каляри до края на сезона, само че това няма по какъв начин да финансира договорка за нов футболист. Очакванията са през този месец Кристиан Ериксен да напусне „ Джузепе Меаца “ по посока ПСЖ или Арсенал.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР