Собственици на ресторанти и барове, заедно с работещите в заведенията

...
Собственици на ресторанти и барове, заедно с работещите в заведенията
Коментари Харесай

Oтново протест на бизнеса

Собственици на заведения за хранене и питейни заведения, дружно с работещите в заведенията ще създадат проява за четвърти път. Те се събират в Пловдив, в ранния следобяд на кръстовището на Баня Старинна. Поводът възможното стягане на ограниченията. Хората оповестиха, че лекарство имало и бизнесът би трябвало да остане отворен.

Припомняме ви, че от Сдружението на заведенията в България (СЗБ) и Българската асоциация на заведенията (БАЗ) проведоха няколко следващи митинга с блокиране на основни булеварди в по-големите градове. В петък те оповестиха, че стопират с демонстрациите, само че остават в протестна подготвеност. 
 Коронавирусът - като за дребни деца и шефове на асоциации на заведения Коронавирусът - като за дребни деца и шефове на асоциации на заведения
Имате ли дребни деца? Сега, сега? Ако имате, добре разбирате какво значи да им обяснявате нещо, което следва логичност. При децата тез...

" Надяваме, че с тези наши дейности сме дали категоричен сигнал на държавните институции, че повече няма да поносим принудително затваряне на бизнеса. Противно на насажданата ненавист към нас, ние показахме, че сме интелигентни хора и митингите бяха извънредно мирни, а прекъсването на трафика в рамките безусловно на няколко минути. Нашата цел не беше да провокираме какъвто и да е дискомфорт у нашите съграждани, а единствено да дадем публичност на проблемите. Благодарим на всички, които ни поддържаха, без значение, че техният живот и бизнес не е директно обиден - естествена реакция за всяко едно гражданско общество. Извиняваме се на всички, на които, по един или различен метод, въпреки всичко сме попречили да стигнат в точния момент там, накъдето бяха тръгнали. Надяваме се идващият път да получим и вашата съпричастност, а още повече се надяваме да няма идващ път ", споделят в документално мнение, изпратено от двете организации до медиите.

Считано от през днешния ден, 14-ти август, се прекратят дейните протестни дейности, само че сдружението и асоциацията остават във висока протестна подготвеност. " Разбира се, притежатели на заведения в обособени градове на страната, били те наши членове или не, могат независимо да продължат с образуване на всевъзможни типове митинги. Именно подобен е проведен за през днешния ден в Пловдив. 

Те оповестиха също, че започват акция под надпис " Свобода за бизнеса ". Тя ще се показва в слагането на особено направени за задачата плакати на витрините на обектите, както и посредством шерване на постове в обществените мрежи. По думите на основателите, задачата е да покажат, както на държавните институции, по този начин и на цялата общност, че ще се борят, с цел да защитят правото си на труд.

Още от ОБЩЕСТВО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР