Собственикът на Уолтопия Ивайло Пенчев се обяви за задължителна ваксинация

...
Собственикът на Уолтопия Ивайло Пенчев се обяви за задължителна ваксинация
Коментари Харесай

Собственикът на "Уолтопия" зове за задължителни ковид ваксини

Собственикът на " Уолтопия " Ивайло Пенчев се разгласи за наложителна имунизация в профила си във " Facebook ". Пенчев се  аргументира, че единствено по този метод човечеството ще избави живота на децата, тъй като вирусът ще мутира до степен, в която ще заплаши и тяхното оцеляване. 

" Накратко: съвсем несъмнено е, че рано или късно Ковид ще еволюира по този начин, че да стане толкоз рисков за децата ни, колкото и за възрастните. Който отхвърля да се имунизира, оказва помощ на вируса да реализира тази акомодация. Представяте ли си по какъв начин би изглеждал светът, в случай че умираха толкоз деца, колкото и възрастни?! При състояние, че този вирус е евентуална опасност за живота на моите деца и внуци и знаейки, че няма научна причина да се опасяваме от имунизациите, аз изрично поддържам наложителната имунизация. Разбирам бунтарите и фрилоудърите, само че когато животът на децата е под опасност, принудата към имунизация намирам за наложителна. Само да припомня на всички бунтари против принудата:

Всички ние непрекъснато сме принудени да съблюдаваме правилника за придвижване, да не използваме опиати, да не строим в личните си парцели без позволение на основния проектант, да плащаме голяма част от направеното под формата на налози и доста още принуди. И сме принудени да си слагаме десетина наложителни ваксини, съдържащи омаломощени вируси. Бунт против ограбването ни посредством налози и ненужни регулации е доста по-подходящ от протест против грижата за децата на хората. "

 

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР