Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев, заедно с акционера Юлиан Инджов,

...
Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев, заедно с акционера Юлиан Инджов,
Коментари Харесай

Гриша Ганчев представя плановете си за нов стадион на ЦСКА

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев, дружно с акционера Юлиан Инджов, ще показват проектите си за новия стадион на " армейците ". Спортната общност ще бъде осведомена с тях на конференция през идната седмица, оповестиха от " аления " клуб.

Предстои да бъдат оповестени датата и мястото на събитието.

Краткото известие на формалния уебсайт на ЦСКА:

„ Армейци,

през идната седмица главните акционери в клуба Гриша Ганчев и Юлиан Инджов ще показват бъдещите си проекти за новия стадион на ЦСКА. Двамата ще срещнат спортната общност с всички елементи по огромния план за построяването и финансирането на оборудването. Конкретната дата и час на събитието ще бъдат в допълнение обявени”

Клубът към този момент е постигнал съглашение с Министерството на младежта и спорта. Няколко природозащитни организации се оповестиха срещу градежа на оборудването. В обществените мрежи деятели на " Да спасим Борисовата градина " и " Да остане природата в България " оповестиха, че няма да позволен градеж на мястото на " Българска войска ".

Привържениците на ЦСКА реагираха, припомняйки, че първото нещо там е стадионът на АС-23, а мястото е обещано за постоянно прилагане. Впоследствие станало парк.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР