Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев не очаква да има промяна

...
Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев не очаква да има промяна
Коментари Харесай

Гриша Ганчев: Малката Перука ще наследи Боби, децата му - него

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев не чака да има смяна в Българския футболен съюз (БФС) макар митингите против президента Борислав Михайлов. БФС разгласи, че ще свика конгрес следващата година, като се чака това да се случи на съвещание на изпълкома, което трябваше да се организира тази седмица, само че евентуално ще е през идната.

" Това управление ги знае работите. И аз доста се нервирам на някои хора, които непрекъснато търсят под вола теле - ще ги сменяли, не знам си какво... И по моите прогнози след 2 години ще има промяна, само че ще пристигна дребният Михайлов, тъй като той към този момент ще е квалифициран. Дано направи и деца, след което пък те да наследят него, така че да се успокои футболната общност. Наистина ще има промяна на поколенията! И какво им пречи лицето ", сподели Ганчев пред подкаста " Код спорт ".

По адрес на Михайлов той добави: " Аз преди 10 години, като приказвах, те ми се смееха и викаха, че съм анормален. Не, аз в този момент на тях се дръзвам. Ето! Ръководител - първа класа! УЕФА, ФИФА, ФАФА - на всички места почитан и оправя нещата. "

След митинга против БФС в четвъртък ЦСКА излезе с публична позиция с искане на оставките на управлението на футболния съюз. Същото изиска и притежателят на " Левски " Наско Сираков.

Ганчев изясни и за какво е напуснал изпълкома на футболния съюз, като уточни за причина отхвърли на клубовете да одобряват предписание тимовете наложително да пускат трима футболисти до 21 година, които да играят по 90 минути.

" Събираме гласове в изпълкома. И аз си ги проследявам - този по какъв начин ще гласоподава, оня... И опираме до два гласа - единият е на сливенския " разбирач " (Йордан Лечков - бел. ред.) и другият беше на " белия балет " от " Овча купел " (Венцеслав Стефанов - бел. ред.). Сядаме там и се почва... Скандали сред мен и ръководителите на Делиормана по време на изпълкома. Аз не съм мислил за европейски футбол. Аз си виждам нашия селски футбол, тъй като ние сме си от село, нали? И другото нещо е, че те си направиха една тънка сметка, че аз имам готови играчи - такива млади. " Белият балет " става и споделя: " Няма да са трима. Ще е един. " То към този момент нагласено зад тила на нашите 5-6 индивида, които желаеха да са по трима, тъй като и Варна желаеха да са по трима също ", описа Ганчев.

Той изясни, че по-късно правилото е записано без уточнението за 90 минути, което докара до смени на млади играчи за по-малко от полувреме: " И го вземат решение за един човек, обаче в наредбата не запомнили да напишат, че би трябвало да играе 90 минути. О, какъв пропуск направила оная там, дето обслужва индивида! И се почват едни смени, човек. Пускат го детето, на 3-ата минута го вадят. Майка му, татко му на стадиона, аз се чудя какво става. И тръгнахме нещо да вършим, което нищо не направихме... Какво да върша с тия тука? "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР