Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев коментира смяната на ръководството на

...
Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев коментира смяната на ръководството на
Коментари Харесай

Гриша Ганчев: След Боби ще дойде малкият Михайлов, а след него - и децата му

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев разяснява промяната на управлението на БФС и възможния Конгрес. Той съобщи в подкаста " Код спорт " иронично, че се нервира на слуховете, че някой ще сменя настоящето ръководство, тъй като действителна промяна няма да има, а след Борислав Михайлов ще пристигна " дребният Михайлов ", който ще е задоволително добре квалифициран за това.

" Това управление ги знае работите. И аз доста се нервирам на някои хора, които непрекъснато търсят под вола теле - ще ги сменяли, не знам си какво... И по моите прогнози след 2 години ще има промяна, само че ще пристигна дребният Михайлов, тъй като той към този момент ще е квалифициран. Дано направи и деца, след което пък те да наследят него, така че да се успокои футболната общност. Наистина ще има промяна на поколенията! И какво им пречи лицето?

Я го виж! (бел. ред. - Борислав Михайлов, сега в студиото бе показана негова снимка). Аз преди 10 години, като приказвах, те ми се смееха и викаха, че съм анормален. Не, аз в този момент на тях се дръзвам. Ето! Ръководител първа класа! УЕФА, ФИФА, ФАФА - на всички места почитан и оправя нещата ", съобщи той, представен от bTV Спорт.

Ганчев разяснява и опита на някогашният вратар на националния тим да се покрие и да не разяснява положението на родния футбол след погрома в София и слабите резултати на националите преди избора на Илиан Илиев: " Човекът не желае да приказва с хора! Навремето немският крал за какво е приказвал единствено с конете си и не е желал да се вижда с хора. Ето го! За какво би трябвало? "

Ганчев разгласи и какво се е случило, когато напусна Изпълкома на БФС и че е било ясно, че централата ще се ръководи подмолно и няма да се извърши същинска промяна, която касае присъединяване на повече българи - млади футболисти.

" То тогава още беше светнала лампата, тъй като ние 6 месеца преговаряме да почнат в тимовете да играят по трима играчи до 21 години по 90 минути. Значи ти би трябвало да имаш картотекирани най-малко 6 или 7-8, тъй като някои се контузват. И събираме гласове в Изпълкома. И аз си ги проследявам - тоз по какъв начин ще гласоподава, ония... И опираме до 2 гласа - единият е на сливенския " разбирач " и другият беше на " белия балет " от Овча купел.

Сядаме там и се почва... Скандали сред мен и ръководителите на Делиормана по време на Изпълкома. Аз не съм мислил за европейски футбол. Аз си виждам нашия селски футбол, тъй като ние сме си от село, нали?

И другото нещо е, че те си направиха една тънка сметка, че аз имам готови играчи - такива млади. И да не би да ги (*)... И се гласоподава това нещо и се взима решение. " Белият балет " става и споделя: " Няма да са 3-ма. Ще е един. "

То към този момент нагласено зад тила на нашите 5-6 индивида, които желаеха да са по 3-ма, тъй като и Варна желаеха да са по трима също... И го вземат решение за един човек, обаче в наредбата не запомнили да напишат, че би трябвало да играе 90 минути. О, какъв пропуск направила оная там, дето обслужва индивида!!! И не запомнила да го напише това нещо, ОК, да е жива и здрава!

И се почват едни смени, човек. Пускат го детето, на 3-ата минута го вадят. Майка му, татко му на стадиона, аз се чудя какво става. И тръгнахме нещо да вършим, което нищо не направихме...Какво да върша с тея тука? (бел ред. - с останалите членове на Изпълкома, които не са поискали и не са създали действителна промяна в Наредбата) ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР