Собственикът на Септември (София) Румен Чандъров бе бесен от съдийството

...
Собственикът на Септември (София) Румен Чандъров бе бесен от съдийството
Коментари Харесай

Чандъров: Това бе Баташкото клане, престъпни господа ни отсякоха главите

Собственикът на Септември (София) Румен Чандъров бе гневен от съдийството на рефера Георги Иванов в дуела с Лудогорец, изгубен от столичани с 1:3. Той бе много краен и съпостави решенията на съдийската бригада с Баташкото кръвопролитие. Освен това босът изиска арбитърът да бъде изхвърлен от съдийството.

" Това беше Баташкото кръвопролитие във футбола. Клане, осъществено от проведена незаконна група - съдиите, хората на ВАР и шефа на футболните рефери у нас. Вижте, Лудогорец е доста по-добър тим от нас, Лудогорец е хегемон в българския футбол, само че за какво съдиите по този начин ни режат главите. Този Кашай ли е Машай ли е, какъв е, би трябвало да вземе ограничения. Трябва на секундата да изхвърли най-малко за една година от съдийството тези нарушители съдиите и хората от ВАР. Стори ли това Кашай, наложи ли съществени наказания, ще си върна думите обратно. Ще се извиня обществено ", съобщи Чандъров пред " Блиц ".

" Ей такива хора ме демотивират да давам пари за футбола. В днешния мач задграничният легион на Разград се изправи против българските спартанци от Септември. Но всякакви незаконни господа, наречени съдии, ни отсякоха главите. И по тази причина моля към крути ограничения ", сподели още предприемачът.

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР