Собственикът на Пирин (Благоевград) Пол Белогур продава клуба. Бизнесменът е

...
Собственикът на Пирин (Благоевград) Пол Белогур продава клуба. Бизнесменът е
Коментари Харесай

Сложиха Пирин на тезгяха

Собственикът на Пирин (Благоевград) Пол Белогур продава клуба. Бизнесменът е извадил " орлетата " на тезгяха и чака съответни оферти. В края на предходната година медиите в Турция разкриха, че Белогур е бил в югоизточната ни съседка за среща с локален вложител.

Двете страни са водили градивни договаряния, които обаче не са завършили позитивно за Пирин. Причината не е била толкоз цената, която босът на благоевградчани е сложил, а това, което бъдещият нов притежател би получил отсреща.

Според осведомени предприемачът е желал за клуба 4,5 милиона $. Срещу тази сума обаче действително бъдещият вложител придобивал единствено тима и клубния рейс, осведоми " Тема Спорт ". Както е известно, стадион " Христо Ботев " е общинска благосъстоятелност, както и базата.

Наскоро президентът Станислав Манолев отхвърли, че в отбора е имало стачка поради забавени заплащания. Той обаче призна, че има такива, само че сумата не е сериозна и състезателите не са вдигали " протести ", поради това.

Пол Белогур взе клуба през лятото на 2019 година и го върна в елита, като първоначално имаше сериозен възторг и устойчиво финансиране. Нещо, което с времето понижа.

На първата подготовка за годината, при започване на януари, от клуба оповестиха, че не се чака нов притежател, само че все пак благоевградчани остават на тезгяха.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР