Собственикът на ОФК "Пирин" Пол Белогур ще става медиен бос,

...
Собственикът на ОФК "Пирин" Пол Белогур ще става медиен бос,
Коментари Харесай

Това се говори в Благоевград! Собственикът на ОФК Пирин Пол Белогур ще става медиен бос! Купува благоевградска телевизия

Собственикът на ОФК "Пирин " Пол Белогур ще става медиен необут, разбра Struma. com. Белогур е на финала е на договорка за пазаруване на оповестена за обмен благоевградска телевизия, това разясняват близки до американския предприемач, който всички назовават "бялата лястовица " на Пирин, защото направи доста за футболистите и тима.

Преди няколко месеца малкия екран разпусна екипа си и притежателят и разгласява публикация, в която дефинира цена за обмен от 400 000 евро. Ведно с модерната телевизионна техника ще бъдат трансферирани и договорите с национални медии, тъй че при изискване, че направи добър екип Белогур ще получи и благоприятни условия за извява в националните малките екрани.

Според осведомени, договарянията сред притежателя на малкия екран Ст. Реджов и предприемача Белогур са завършили. Реджов ще продължи да менажира медията, защото няма ефирен управител с по-голям опит от него на територията на регионалния град. От тази телевизия излязоха известни лица от телевизионния екран. Телевизията на Реджов е първата частна в Благоевград и над 15 години заемаше справедливо място на медийния пазар.

Интересно е желанието на Белогур, купувайки медийния артикул. Някои допускат, че ще направи телевизия с предпочитано спортна устременост, която да подкрепя развиването и популяризирането на футбола и ОФК "Пирин ". Други настояват, че още с идването си в Благоевград през 2019 година,Белогур е декларирал мераците си за лична медия. Скоро ще станат ясни желанията на новия притежател, очаквайте детайлности.

Петър Кирилов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР