Собственикът на Милан Гери Кардинале изпрати специално послание на Стефано

...
Собственикът на Милан Гери Кардинале изпрати специално послание на Стефано
Коментари Харесай

Собственикът на Милан към тима: Гордея се с вас, ще присъствам на следващата ни победа!

Собственикът на Милан Гери Кардинале изпрати особено обръщение на Стефано Пиоли и неговия тим след елиминирането на Наполи и класирането на " росонерите " на полуфиналите в Шампионската лига нощес.

" Благодаря ви, момчета. Толкова се гордея с вас и с момчетата. Наистина се справихте добре. Накарахте всички ни да се гордеем с тази мъчно извоювана победа. Моля, изпратете моите сърдечни благодарности и благодарност на нашите играчи, треньорския щаб и целия тим ", е написал Кардинале на Пиоли, оповестява известният италиански публицист Джанлука Ди Марцио.

" Съжалявам, че не можах да участвам персонално, само че гледах всяка секунда от мача и се радвах за този резултат. Ще бъда там за идната ни победа! ", прибавя още той.

За място на финала на Шампионската лига отборът на Пиоли ще се изправи против спечелилия от дуела сред Интер и Бенфика, което значи, че съвсем несъмнено предстоят вълнуващи две издания на дербито на Милано.

Класирането на Милан за полуфиналите на Шампионската лига значи, че клубът ще завоюва общо към 90 млн. евро, които ще набъбнат още повече, в случай че се класира за финала. " Росонерите " се надяват да се подсилят съществено през летния трансферен прозорец, който да им помогне да понижат изоставането си от Наполи и да си върнат Скудетото, като това прави представянето им в Европа още по-важно.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР