Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев коментира в Анталия своите впечатления

...
Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев коментира в Анталия своите впечатления
Коментари Харесай

Домусчиев доволен от младите българи в Лудогорец

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев разяснява в Анталия своите усещания от подготовката на тима като показа и насладата си от съществуването на млади надарени български футболисти в лагера на разградчани.

"Рано е да се каже, това са подготвителни мачове. Най-добре питайте треньорите по какъв начин се движи тимът. Играчите са много изтощени, тези контроли, изключително първите, не са аршин. Те са за наше самочувствие. Не може да се разяснява какво е равнището ", съобщи Домусчиев.

"Аз съм удовлетворен от представянето на нашите млади състезатели. Затова и пристигнах главно, да видя момчетата от школата на Лудогорец. "

"Рано е да се каже, само че имаме много надарени деца. Трябваше да имаме още едно момче от школата, само че той претърпя една интервенция. Средата на февруари (Ивайло) Климентов също ще се причисли към мъжкия тим. Освен Слави Ковачев и Дани Наумов ще имаме още едно момче от школата в мъжкия тим. "

Относно новото попълнение Якуб Швиерчок, Домусчиев разяснява: "Тъй като освободихме Кишада, се принудихме да вземем различен нападател и се веселя, че щабът съумя да откри подобаващия играч, в добра възраст, млад и перспективен. Надявам се да се напасне на стила на игра на Лудогорец, който е много по-различен от стила на игра в Полша. Той има огромен капацитет и треньорите се радват, че той е част от тима. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР