Собственикът на Локомотив (София)Иван Василев заяви категорично, че треньорът Станислав

...
Собственикът на Локомотив (София)Иван Василев заяви категорично, че треньорът Станислав
Коментари Харесай

Иван Василев: Столът на Генчев изобщо не се клати

Собственикът на Локомотив (София)Иван Василев съобщи изрично, че треньорът Станислав Генчев няма да бъде уволнен макар серията от 7 мача без победа в шампионата. Той сподели, че е удовлетворен от работата, която Генчев и щабът му са свършили до този миг. 

“Ще се борим за успехите във всеки мач до края на сезона. Няма да се оправдаваме с нищо. За нас всички мачове са тежки и се надявам момчетата да печелят и да радват почитателите. Нямаме победа в 7 мача за шампионата, само че не мисля, че можем да приказваме за психически проблем. В срещата с Ботев не успяхме да победим, само че показахме добра игра ”, разяснява Василев пред “Мач Телеграф ”. 
 Генчев: Няма по какъв начин да съм удовлетворен Генчев: Няма по какъв начин да съм удовлетворен
В срещата с Локо (Пловдив) нямахме и шанс. Той беше по-скоро на тяхна страна. Имахме три чисти положения, които можехме да осъществяваме. Надявам се, че скоро ще дойдат и успехите ”, сподели още Василев. 

“Абсурдно е да се мисли, че столът на Станислав Генчев се клати. Аз съм удовлетворен от целия треньорски екип. Това, че сме попаднали в такава серия без победа, не значи нищо. Това не трябва да ни тормози. Много работа правят и футболистите, и треньорите. Сигурен съм, че ще дойдат и успехите. Мачът с ЦСКА 1948 ще бъде тежък, само че може да успеем да се поздравим с трите точки. Те са добър тим и имат постоянна селекция. Ние играем мощно против мощните ”, акцентира босът на “железничарите ”.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР