Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски отговори дали продава клуба.

...
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски отговори дали продава клуба.
Коментари Харесай

Продава ли се Локо ? Крушарски отговори на италианеца

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски отговори дали продава клуба. Подписаната от него декларация идва и във връзка думите на италианеца Бенедето Манчини пред БЛИЦ, че е подготвен да купи клуба.

Ето какво разпространиха от Локомотив (Пловдив):

ОТ: ХРИСТО ГЕОРГИЕВ КРУШАРСКИ – главен акционер в „ ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ - 1926 ” АД;

ОТ: РЪКОВОДСТВОТО НА КЛУБА

УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,

По мотив на тиражираните в медийното пространство изказвания, че „ ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ - 1926 ” АД ще смени своя притежател и че господин Бенедето Манчини ще придобие главния пакет акции на Клуба, бихме желали да заявим следното:

1.Към сегашния миг, притежаваните от господин Христо Крушарски акции в „ ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ - 1926 ” АД не се оферират за продажба и няма да бъдат продавани. Държим да отбележим, че господин Манчини е съответно известен за позицията на притежателя по този въпрос. Всички изказвания в противоположната тенденция, считаме за опити за дестабилизиране на клуба и уронване на престижа му.

2. “ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ - 1926 ” АД, в лицето на неговото управление и притежател, са отворени за градивни оферти за съдействие, които могат да доведат до още по-добри спортни резултати. Считаме, обаче, че сходни оферти следва да бъдат правени в сходство с одобрените правила за бизнес връзка, при ясно и тъкмо изтъкване на планове, на поети задължения и всевъзможни други условия. Уверяваме всички почитатели на тима, медиите и останалите заинтригувани лица, че при положение на смяна на позицията ни, ще бъдат навреме известени.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2017/2018
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР