Собственикът на ФК Септември Румен Чандъров нарече спекулации слуховете, че

...
Собственикът на ФК Септември Румен Чандъров нарече спекулации слуховете, че
Коментари Харесай

Румен Чандъров: Аз в Ботев? Спекулации, път назад нямам

Собственикът на ФК Септември Румен Чандъров назова спекулации слуховете, че ще се връща в Ботев. " Аз в Ботев? Моля ви, работен ден е, аз съм зает човек и не желая да си изгубвам времето в мнения на измислици. Вероятно това са спекулации, само че нямам съмнение от кое място идват.

Аз съм притежател на Септември и развъртвам този план. Път обратно към Ботев нямам ", показа пред " Марица " Чандъров, който през лятото на 2016 година дружно с Георги Самуилов устояха жълто-черния клуб. Той си потегли от Коматево, откакто оферти от него старши треньор бе изпъден от почитателите.

" Нямам визия каква е обстановката в Ботев в този момент. Информирам се от медиите, само че не знам какъв брой правилно предават нещата. По мое време Ботев бе постоянен клуб ", сподели още Румен Чандъров. Собственикът на ФК Септември Румен Чандъров назова спекулации написаното в някои медии, че ще се връща в Ботев. " Аз в Ботев? Моля ви, работен ден е, аз съм зает човек и не желая да си изгубвам времето в мнения на измислици. Вероятно това са спекулации, само че нямам съмнение от къде идват.

Собственикът на ФК Септември Румен Чандъров назова спекулации написаното в някои медии, че ще се връща в Ботев. " Аз в Ботев? Моля ви, работен ден е, аз съм зает човек и не желая да си изгубвам времето в мнения на измислици. Вероятно това са спекулации, само че нямам съмнение от къде идват.

Аз съм притежател на Септември и развъртвам този план. Път обратно към Ботев нямам ", показа пред " Марица " Чандъров, който през лятото на 2016 година дружно с Георги Самуилов устояха жълто-черния клуб. Той си потегли от Коматево, откакто оферти от него старши треньор Николай Митов бе изпъден от почитателите.

" Нямам визия каква е обстановката в Ботев в този момент. Информирам се от медиите, само че не знам какъв брой правилно предават нещата. По мое време Ботев бе постоянен клуб ", сподели още Румен Чандъров. efbet Лига 8 кръг, петък 2 октомври  ЦСКА 1948 20:15предстои  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР