Собственичката на ресторант в Равда Галя Чимидова беше изгонена от

...
Собственичката на ресторант в Равда Галя Чимидова беше изгонена от
Коментари Харесай

Гласуване определи съдбата на един от участниците в Hell`s Kitchen

Собственичката на ресторант в Равда Галя Чимидова беше изгонена от Кухнята на Ада. Това се случи по необикновен метод - с гласоподаване на съотборниците ѝ, които с болшинство взеха решение, че повече нямат потребност от нея. Чимидова отхвърли да се включи в предизвикването, което началник Виктор Ангелов беше оправил пред двата тима, и престоят ѝ в Hell's Kitchen беше подложен на гласоподаване.

Надпреварата за 100 000 лв. напусна и футболният ентусиаст Галин Нинов. Той като че ли загуби вяра след абсурда си с Димитър от тима на Сините и даже изиска да напусне по лично предпочитание. Слабото му показване на станция Сосове му коства куртката и мястото в Кухнята на Ада.

За един от участниците обаче имаше положителни вести. При визитата на родното му село Червен Брег, Чоткин научи от майка си за изявлението на отпадналата Камелия в “На Кафе ”, в което тя споделя, че е влюбена в него. Новината приповдигна кулинаря, който постоянно се усеща самичък против всички в Кухнята на Ада.

Следващата седмица напрежението сред дамите ще провокира разтърсване в алената кухня. В центъра на всичко още веднъж ще бъде обичаната на Димитър - Симона. Звездният тим ще играе на асоциации с известни персони, а заниманието ще е обезпечено.

Гледайте новите епизоди на Hell's Kitchen 6 във вторник, сряда и четвъртък от 20:00 ч. по NOVA. Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в уеб страницата и формалните профили на предаването във Фейсбук, Instagram и TikTok. Гледайте подкаста “Кухнята след Ада ” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР