Сняг обхваща много части на централна и северна Гърция, а

...
Сняг обхваща много части на централна и северна Гърция, а
Коментари Харесай

Тръгналите за Коледа в Гърция да внимават: Сняг трупа край Атина, Лариса и Ламия, полицията е завардила пътищата!

Сняг обгръща доста елементи на централна и северна Гърция, а метеоролозите предвиждат, че температурите ще продължат да спадат в последните дни преди Коледа, написа " Български вести ".

В някои региони на Тесалия и Македония е снежно от вторник и снегорините поддържат пътищата отворени в планинските региони. Ламия е покрита със сняг Сняг е паднал в градовете Ламия и Лариса и връх Парнита, северно от Атина, също е облечен в бяло.

Еласона, покрай Лариса Полицията поучава водачите да поставят спомагателни грижи, защото доста жители на града възнамеряват да пътуват за коледните празници.

От през днешния ден е засилен трафикът на коли по цялата пътна мрежа на Гърция, както и към граничните пунктове с България. Влезе в действие възбраната за придвижване на товарни коли в празничните дни.

Извънредни екипи са сложени както по централните пътища, по този начин и по второкласните. С камери се следи скоростта на придвижване. Масови са инспекциите за алкохол и защитни колани, оповестява БНР.

Спират и за инспекция на персоналните документи, с цел да не се транспортират мигранти. След граничните пунктове се ревизира всеобщо за алкохол, цигари и туби с бензин. За Коледа множеството хотели в северна Гърция са резервирани най-вече от български туристи, оповестяват гръцките туроператори.

Гледайте извънредния видеоклип на гръцкия кореспондент от планината Телетрион на остров Евия на 20 декември:



Снеговалеж у нас ще има единствено в събота на 23 декември, само че малко. Температурите към Коледа може доближат до 15 градуса, това предвижда през вчерашния ден климатологът доцент Георги Рачев.

Какво ще е времето по дни и часове може да видите в рубриката на БЛИЦ, в която ви осведомяваме в действително време какви са климатичните условия в страната.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР