Снуп Дог иска да пее на церемонията по коронацията на

...
Снуп Дог иска да пее на церемонията по коронацията на
Коментари Харесай

Готов съм да пея на коронацията на крал Чарлз: Снуп Дог

Снуп Дог желае да пее на ц еремонията по коронацията на крал Чарлз на 6 май в Уестминстърското абатство. " Аз съм подготвен да изляза на коронацията ", показа рапърът преди английския вестник " The Sun ".

В предишното американския артист имаше комплицирани връзки с Англия , откакто през 2006 година той беше задържан за сборичкване на лондонското летище Хийтроу. Тогава Снуп Дог получи възбрана да влиза в Обединеното Кралство, която по-късно отпадна.

По време на турне на рапъра във Англия през 1994 година, доста от британците отказали да отида на концертите му, тъй като по това време той е бил упрекнат в ликвидиране , за който след това е бил оневинен, добавя " Билборд ".

" Когато те се пробваха да ме изгонят от Англия, кралицата съобщи, че внуците ѝ обичат Снуп Доги Дог . Така тя ме отбрани и позволи да бъда тук ", сподели артистът в изявление пред " The Guardian " през 2015 година. Рапърът подозира, че тогава принцовете Уилям и Хари са оказали огромно влияние върху решението на починалата Елизабет Втора. В по-младите си години те били почитатели на музиката му .

За момента обаче няма публична покана към Снуп да взе участие в коронацията на татко им.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР