Сноубордист №1 на България Радослав Янков е бил неприятно сюрпризиран

...
Сноубордист №1 на България Радослав Янков е бил неприятно сюрпризиран
Коментари Харесай

Хвърлиха огромен телевизор върху джипа на Радослав Янков

 Сноубордист №1 на България Радослав Янков е бил неприятно изненадан от преживелица в родината, до момента в който е на съревнование в чужбина. Психичноболен мъж е потрошил предоставения му от федерацията по ски автомобил Ауди Q5, оповестява “Телеграф ".

Ключовете за колата бяха връчени на Янков преди началото на сезона, като сходни коли получиха също алпиецът Алберт Попов и ски-скачачът Владимир Зографски.

Инцидентът с джипа на Янков е станал в четвъртък в столичния квартал “Драгалевци ". Мъжът на име Александър Г. почнал да буйства още в сряда вечерта. Полицаите от столичното 6-о РПУ получили сигнал от съседи в комплекс “Водолей " и се отзовали на адреса. Заварили Александър да крещи “Умри, умри " и да хвърля предмети от балкона.

Оттам полетял и голям тв приемник, който се стоварил върху паркирания джип на Янков и му нанесъл съществени вреди. За да усмирят изпадналия в рецесия Александър, били извикани криминални психолози. Той обаче се барикадирал с майка си в дома си, само че в последна сметка след договаряния отключил вратата и бил арестуван и изпратен на лекуване в лудницата в Курило.

Радо Янков бил на съревнование сега на екшъна. Прибрал се в петък и заварил джипа с помляни ламарини и схванал какво е станали. Той прецизирал, че аудито му е предоставено от федерацията, с цел да го кара. Автомобилът е лизингов и е застрахован.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР