Снощи, в предаването Още от деня по БНТ Кирил Петков,

...
Снощи, в предаването Още от деня по БНТ Кирил Петков,
Коментари Харесай

Кирил Петков: Всеки народен представител трябва да си поеме отговорността и първата е да присъстваш в НС

Снощи, в предаването „ Още от деня " по Българска национална телевизия Кирил Петков, сподели че допуска, че на следващия ден Борисов ще влезе в залата, когато се гласоподава вотът на съмнение към държавното управление. „ И опозицията, и ние знаем, че този избор няма по какъв начин да бъде сполучлив. Той беше употребен за предизборна акция ".

Всеки депутат би трябвало да си поеме отговорността и първата е да присъстваш в Народно събрание,а втората - да гласуваш по съвест, съобщи Петков. „ Имам възприятието, че последните 60 дни в тази пленарна сесия ние постигнахме ужасно доста от промените, които искахме да бъдат направени още в предходното постоянно държавно управление. Ние изпълнихме 62 от 66-те промени ".

Енергетиците са ядосани, само че те не са ядосани от през вчерашния ден или през днешния ден, те са ядосани от последните 30 година, тъй като никой не ги е чувал, счита Петков. „ Това държавно управление изпрати едни проекти, в случай че не бяха изпратени щяхме да загубим 1,6 милиарда. Миналата година загубихме 200 милиона. Правителството е готово да работи и с работещите в бранша, и с профсъюзите, с цел да бъде направено по най-хубавия метод за хората. Ние имаме към този момент съглашения с част от профсъюзите и енергетиците и изпратихме документ до Брюксел, който споделя, че до 2038 година няма да има затваряне на мините ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР