Снощи, в предаването Още от деня по БНТ Андрей Цеков,

...
Снощи, в предаването Още от деня по БНТ Андрей Цеков,
Коментари Харесай

Андрей Цеков: В последните години държавата и общините са възлагали редица строежи без строителни книжа

Снощи, в предаването „ Още от деня " по Българска национална телевизия Андрей Цеков, сподели че в последните години страната и общините са възлагали редица градежи без строителни бумаги. „ Тези пътища съществуват, водопроводите съществуват. По тях карат българските жители, използват водата. Истината е следната - ние употребяваме тези обекти, без да имаме строителни документи и дали те дават отговор на всички условия. Поради това е належащо тези обекти да бъдат подложени на ревизия, тъй че да се даде опция да бъдат въведени постоянно в употреба, в случай че дават отговор на условията. Това е смисълът на препоръчаните промени ".

Този законопроект няма отношение към инхаус процедурите, безапелационен е Цеков.

Тези промени не касаят по никакъв метод Автомагистрала „ Хемус ", изясни Цеков. „ Това е една предизборна интерпретация, която граничи с операция. На „ Хемус " беше установено нелегално строителство в сектор 4 и то е отстранено. Така че тези връзки нямат отношение към строителството на Автомагистрала „ Хемус " по никакъв метод ".

Предложението на Шишков касаеше всички противозаконни градежи, а актуалното предложение касае единствено държавните и общинските, съобщи Цеков. „ Сегашното предложение на съставлява прошка за противозаконните градежи ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР