Снощи, в предаването Лице в лице по Бтв Цвета Рангелова

...
Снощи, в предаването Лице в лице по Бтв Цвета Рангелова
Коментари Харесай

Цвета Рангелова: Българите също така не искат да изпращаме оръжия и военни в Украйна

Снощи, в предаването „ Лице в лице " по Бтв Цвета Рангелова сподели, че Посланията, които „ Възраждане " насочваме, са ни подадени от дневния ред на хората. Те желаят простички неща - безусловно референдум за опазване на българския лев. Над половин милион българи желаеха да бъдат питани дали ние да приемем за публична валута еврото ", сподели в предаването „ Лице в лице " Цвета Рангелова, кандидат-депутат от „ Възраждане ".

По думите ѝ българите също по този начин не желаят да изпращаме оръжия и военни в Украйна. Не желаят и да им наказания против Русия, тъй като това ще докара до стопански необратими последици.

„ Българите не желаят да има военни бази на НАТО в България. Българите желаят да бъдем най-сетне равностойни сътрудници в Европейския съюз ", уточни още Цвета Рангелова.

На въпрос какъв е резултатът от измененията в Конституцията Цвета Рангелова съобщи, че такова „ жестоко проявление на главния ни закон " до момента в новата ни история не е имало.

„ Изключително неприятни оферти от юридическа позиция и неработещи от практическа позиция ", на мнение е тя.

Според нея и правосъдната промяна е била „ цялостен провал ". Рангелова съобщи, че ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС нямат никакво желание да борят корупцията и употребяват тези лозунги единствено в предизборните си акции.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР