Снощи в Папараци“ излъчиха видео кадри от сватбата на годината

...
Снощи в Папараци“ излъчиха видео кадри от сватбата на годината
Коментари Харесай

Кулагин се подигра на Цеци Красимирова! Ето какво не му хареса в нея

Снощи в „ Папараци “ излъчиха видео фрагменти от сватбата на годината – тази на Цеци Красимирова и Майкъл Струмейтис. Очевидно гримьорът Валентин Кулагин също е бил пред екрана, с цел да гледа и да търси недостатъци, разбра HotArena.

Кулагин обича да инспектира грима на звездите, когато той не е негов създател. Често пъти се присмива на труда на сътрудниците си и не им икономисва рецензиите, в случай че, съгласно него, не са си свършили работата както би трябвало.

Такъв бе казусът със сватбения макиаж на Цеци Красимирова , дело на Гергана Пащрапанска. Снощи Кулагин изтипоса повишен кадър на Цеци от приказната венчавка, излъчена по малкия екран, на стори в Инстаграм. Снимката бе толкоз зуум-ната, че повече се виждаха бръчиците на Цеци, в сравнение с гримът й.

Всъщност някогашната моделка следващата година ще навърши 40 години и би трябвало да й се признае, че наподобява сносно и по всичко проличава, че не се е вманиачила по процедурите за обтягане, както останалите известни българки, трансферирали 30-така.

А дали самата Цеци е останала удовлетворена от сватбения си грим, не знаем, само че може да се означи, че не е качила нито една фотография в непосредствен проект от празника си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР