Снощи Татяна Дончева в първия си коментар след разкритията на

...
Снощи Татяна Дончева в първия си коментар след разкритията на
Коментари Харесай

И Трифонов нападна Дончева във Фейсбук: Разбирате ли какво се случва и какво Ви се казва?

" Снощи Татяна Дончева в първия си коментар след разкритията на Радостин Василев съобщи, че е ходила при още десетина депутати на “Има подобен народ ”. И де факто призна, че е правила опит да разцепи парламентарната група на “Има подобен народ ”. Ако това не е величествен скандал в една парламентарна народна власт, в която всички се кълнем - здраве му кажи. Всъщност, надали има народен представител в българския парламент, който би напуснал групата си и би изневерил на своите гласоподаватели, единствено поради благите очи на Татяна Дончева или поради симпатичния ѝ тревненски акцент ", написа Слави Трифонов в пост във Facebook.

Разбира се, за политическите съперници на “Има подобен народ ”, изключително в предизборна обстановка, дейностите на заместник-председателя на Народното събрание не са скандални. Според тях няма нищо мерзко и незаконно в дейностите на Татяна Дончева. Татяна Дончева е пич, щото “виж по какъв начин хубаво плюе по чалгаря Слави Трифонов ”. Тя е в бели облекла, а в черни сме отново ние, комфортните нормални виновници в последно време - аз, Тошко Йорданов, Радостин Василев и всички от “Има подобен народ ”. Голямата част от по този начин наречените “медии ” също не намират никакъв проблем в дейностите на Дончева. Това е повече от разбираемо, тъй като тези по този начин наречени “медии ” са прислужници на същите тия наши политически съперници. От близо два месеца ние сме им главният зложелател. Сега е съвременно, каквото и да се случи, виновниците да сме аз и “Има подобен народ ”. А на парламентарната народна власт, на истината, на морала - майната му. Че някой насочва цинични и нечистоплътни квалификации към сегашния си съдружен сътрудник и към водач на партия, с който също е преговарял за коалиция - майната му.

Убеден съм, че в случай че Радостин Василев беше отишъл при Татяна Дончева, с цел да отделя депутати от “Изправи се БГ! Ние идваме! ” и да сипе мръсотия по кого ли не, тогава виновникът щеше да е Радостин Василев, респективно аз. Дори не мога да си показва каква ненавист и ненавист щеше да се сипе!

За по този начин наречените “медии ” обективната истина няма значение, значение имат поръчковите неистини и внушения. Те надали ще попитат какво прави Татяна Дончева близо два часа в офис на народен представител от “Има подобен народ ”, откакто по-рано самата тя твърдеше, че такива офиси не е посещавала? Едва ли ще попитат Татяна Дончева по какъв начин хем твърди, че депутатите на “Има подобен народ ” са депутати на Маджо, на Доган, на Карадайъ, и хем върви да се опитва да отделя депутатите на Маджо, на Доган, на Карадайъ? Разбрах, че най-малко са я попитали за това “500к ”, написано на листче против избрани имена, само че пък тя не си спомняла дали е писала…

Всъщност, историята с Дончева за следващ път демонстрира какъв брой мръсна работа е политиката у нас. И за следващ път потвърждава, че тези, които от заран до вечер приказват в телевизионните студиа за задкулисие, ловко плуват в него.

А вие, уважаеми сънародници, разбирате ли какво се случва? И какво ви се споделя - “Няма значение за кого ще гласувате, ние след това ще отцепим депутатите от партията, за която сте дали своят вот, и тези депутати ще играят по нашата свирка и ще гласоподават, каквото им наредим ”. Нима това не се случи във всички предходни парламенти? Нима не помним какъв брой депутати напуснаха партиите си и станаха “независими ”? Нима забравихме “златните пръсти ”? Е, с “Има подобен народ ” не им се получи. Защото “Има подобен народ ” не играе по ничия свирка.

Убеден съм, че смяната в България е допустима, в случай че хора като Татяна Дончева, които желаят да подменят вашия легален, либерален избор непременно в името на нечий непознат интерес, бъдат отстранени от политическия живот. Убеден съм, че смяната е допустима, в случай че има повече знаещи и смели хора като Радостин Василев, който не се сниши, не си замълча и който заложи сполучливата си кариера на юрист, с цел да каже истината. Истина, която е подготвен да каже и пред детектор на лъжата. Ако Дончева се яви с него и ѝ стиска.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР