Снощи се проведе представянето на най-новата книга на авторът Иван

...
Снощи се проведе представянето на най-новата книга на авторът Иван
Коментари Харесай

Иван Янев представи за първи път книгата си “Феникс” пред почитатели и приятели в хотел “Маринела”

Снощи се организира представянето на най-новата книга на създателят Иван Янев - “Феникс”, в зала “Витоша” на столичния хотел “Маринела”.
Романът разпростира въпроса с бежанците у нас, евтаназията като честен проблем, търговията с органи като незаконна активност, стигайки даже до любовта сред двама души от разнообразни светове, само че с еднообразно обречени ориси.
Гостите на представянето бяха заинтригувани от прочетените определени фрагменти, подсказващи заплетения сюжет на книгата. Мария Гильова, която е и коректор на романа прочете обичаната си част от него и разгорещено показа, че това е една от най-ценните книги, която е чела в живота си.
Водещ на събитието бе Ангелина Ангелова - публицист, PR, публицист и непосредствен другар на създателя. Модният критик Любомир Стойков също почете премиерата на книгата.

Събитието мина под нежния акомпанимент на осъществяванията на цигуларя Мария Андреева.
Иван Янев е значима персона за всички хора, които заради някаква причина в живота си са стигнали досега да се припознават в определението - човек в неравностойно състояние. Самият Иван е незрящ, само че всеки ден потвърждава с интелекта и достиженията си, че този факт не е присъда. Той е историк,писател, ръководител на българската федерация за " Спорт за хора със зрителни увреждания ", първенец по “голбал” и горделив родител на две дъщери.
Книгата на даровитият създател към този момент е на пазара и с изключение на на книжен притежател, тя е и в аудио версия с цел да може да бъде по- налична и комфортна за читателите.


Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР