Снощи гости в кулинарното шоу посреща Емануел Июджи. Скромният Емо

...
Снощи гости в кулинарното шоу посреща Емануел Июджи. Скромният Емо
Коментари Харесай

Пиянска изцепка на Асен съсипа вечерята на Емо в „Черешката”

Снощи посетители в кулинарното шоу посреща Емануел Июджи. Скромният Емо бе участник в тима на звездите в „ Хелс Китчън ”. Зрителите го познават от там и бях уверени, че храната му ще е здравословна, само че и доста вкусна. И в действителност Емо предложи на компанията елегантно предястие от тиква, а вкусните му 2 типа пици впечатлиха гостите на трапезата.

До тук всичко бе на равнище и дори на Манчев му хареса храната, макар, че авансово сподели, че пицата не е подобаваща за главно.

Скандалът в „ Черешката на тортата ” се развихри най-ненадейно когато остарелия ерген от Берковица Асен направи усещане на останалите посетители, че непрестанно се черпи и подвига чашата. Човекът от Северозапада заприказва за личните си проблеми и сподели, че когато  един мъж е подготвен да се обвърже и да има жена и деца го прави за цялостен живот и го е боязън от един бракоразвод

 Тогава Роксана му скочи и му изкрещя в лицето, че в случай че негова жена го види по какъв начин цяла вечер се налива ще го зареже незабавно. Ромската перла го упрекна, че е унищожил вечерята на Емо с грозното си поведение на трапезата и го назова комплексар.

Виктория Зайкова не пропусна да се намеси и заприказва за някакви сделки, които са имали с останалите от компанията да си дават единствено десетки и заподозря Емо, че не ги е спазил. Затова го наказа с 5 точки. Когато усети, че той ще  получи цялостния набор от точки, а това ще заплаши успеха на приятелката й Мариела.

Автор:Фейсбук

 

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР