Снощи бе официално открит туристическият сезон в най-големия Международен комплекс

...
Снощи бе официално открит туристическият сезон в най-големия Международен комплекс
Коментари Харесай

Международен комплекс Камчия посрещна своите първи гости с прекрасен плаж и много екстри

 Снощи бе публично открит туристическият сезон в най-големия Международен комплекс в България - " Камчия ", който посрещна своите първи посетители при прецизно съблюдаване на всички ограничения за безопасност и хигиенични условия, съобщи кореспондент на Varna24.bg

Обширната територия на комплекса, разпрострян се на над 300 000 кв.м повърхност, разрешава обезпечаването на нужната отдалеченост във всички пространства и зони навън, в това число и сред чадърите и шезлонгите на плажа.

На формалното разкриване на летния сезон в " Камчия " участва консул-съветникът на Генералното консулство на Руската Федерация във Варна – Оксана Жерновая, ръководителят на Синдиката на българските учители за Варна – Веселин Рашев, представители на държавни и общински администрации, ректори на видни български университети и български спортисти, измежду които олимпийският първенец по бокс и треньор –Петър Лесов, международната и европейска шампионка – Станимира Петрова, както и бронзовата ни медaлистка по битка от Олимпийските игри в Рио през 2016 – Елица Янкова.

Тържествената гала стартира с публично послание от изпълнителния шеф на СОК " КАМЧИЯ " ЕАД Николай Недялков:

" Нашият комплекс, както и целият международен туристически бранш изпитва огромни усложнения през тази година. Към днешна дата ние успяхме да преодолеем тези компликации, като изплатихме всички отговорности по локалните налози и такси, подготвихме обектите за отваряне и планираме да продължим интензивно да работим в посока превъзмогване на рецесията. Едноличният притежател на нашето сдружение - Правителството на град Москва, има огромни проекти за неговото развиване. Специално внимание ще бъде обърнато още веднъж на нашата горделивост – Частно приблизително учебно заведение " Юрий Гагарин ", което е най-голямото частно учебно заведение във Варна.  Усилията на целия ни екип от квалифицирани експерти са ориентирани към това, да предложим на нашите възпитаници пълномощия, които ще ги приготвят за бъдещето. Развиваме у нашите ученици  лидерски умения, самонадеяност, прочувствена просветеност, самодисциплина – умения и компетентности, които ще се търсят в бъдещето. "

" През тази година най - атрактивното място за отмора в комплекса е Вилното населено място " Пирин ", което се състои от двуетажни вили, ситуирани измежду чистия въздух на вековната гора и на метри от една от най-широките плажн линии в България. Почиващите във Вилното населено място към този момент се любуват на спокойна, сигурна и сбъдната мечтана почивка. Паралелно с това в " Камчия " се организират и дневни детски лагери с новаторски авторски стратегии, създадени от квалифицирани педагози ", разяснява още и ръководителят на отдел " Продажби " в комплекса.

През месец август " Камчия " ще посрещне и първите групи проведени туристи – спортисти, танцьори и създатели, а най - дълго чаканото събитие през този сезон е Държавното състезание по кикбокс, което ще се организира в мултифункционалния състезателен комплекс " Камчия ".  Всички мероприятия ще се организират при прецизно съблюдаване на всички наложени условия, свързани с епидемиологичната конюнктура.

Повече вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР