Снимките на "Фалшив герой" във Варна са в разгара си.

...
Снимките на "Фалшив герой" във Варна са в разгара си.
Коментари Харесай

Колко сърца ще открадне Калин Врачански във „Фалшив герой“

Снимките на "Фалшив воин " във Варна са в разгара си. Морската столица е и мястото, където се развива огромна част от действието на поредицата, определяна като комбиниране на комедия и криминале.

„ Фалшив воин “ ще започва с 12 епизода, които ще забележим на екран по NOVA , а планът е част от тактиката на медийната група да поддържа българските филми и сериали на всички платформи. Звездата на сериала - Калин Врачански, счита новата си роля освен за същинско предизвикателство, само че и развлечение.

За героя си артистът споделя:

„ На моя човек му се случват много забавни неща като това да вземем за пример да се забърка с четири разнообразни дами и с всяка една да има някакъв тип взаимоотношения. И ще разберем в действителност, че всеки един от тези персонажи има своите дребни неистини в живота, с които се пробва да се бори. Участието ми в такава комедия е по-различно от всичко, което съм правил като артист досега. “

 Калин Врачански Фалшив воин NOVA
 Празник за кожата с розов грейпфрут Edna предлага Празник за кожата с розов грейпфрут
Продукцията споделя с комизъм за дребните и огромните неистини в живота, за фалша в човешките връзки и щастието да свалиш маската, която носиш. Освен добре познати имена, измежду които Алекс Сърчаджиева, Калин Врачански, Стоян Радев, Доротея Толева, Станислава Николова, Любен Кънев и Пламен Великов , в новия български сериал ще забележим и млади гении като Христо Пъдев и Светломир Радев .

За младата варненска актриса Ина Добрева това е първа огромна роля и с всеки снимачен ден тя опознава своята героиня. Участието на представители от варненския трагичен спектакъл „ Стоян Бъчваров “, измежду които е Стоян Радев, ще даде опция за телевизионна изява на още десетки надарени актьори.

Продуцентът и режисьор на сериала „ Фалшив воин – Димитър Гочев, споделя:

„ Много положителни актьори успяхме да организираме. Отново сме с Калин Врачански откакто от няколко години не сме снимали дружно. Сериалът се осъществя в съдействие с Община Варна, съвсем целият план е във Варна, единствено дребна част от началото е в София “.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР